Hvordan du smøre en direkte Vent Blower

October 30

Hvordan du smøre en direkte Vent Blower

En direkte vent viften er en vifte koblet til en ovn for en tvungen varme luften blåser system. Noen vent blåsere brukes også i tvungen luftenheter som blåser både varm og kjølig luft, avhengig av innstillingen. Over tid, viften blåsere kan bli stramt og vil ikke blåse riktig på grunn av en oppbygging av støv og fuktighet i vents, som kan forårsake ventilen å feste. Du kan løse dette problemet selv ved rengjøring og smøring vent blåser viften.

Instruksjoner

Slå av strømmen fører til enheten med strømbryteren for sikkerhet.

•Tilgang servicepanelet på siden av enheten, vanligvis plassert på toppen eller siden av enheten. Skru ut skruene som holder panelet på plass.

•Locate av vifte. Viften vil bli plassert nær motoren, ofte i et sylinderformet boliger med gitre på hver side av viften. Skru ristene å avsløre viften.

•Vacuum ut støv med børstemunnstykket på vakuum. Rengjør viftebladene rengjøringsvæsken og en myk klut.

•Lubricate felles der viften festes til motoren med på smøreoljen. Bruk bare noen få dråper for å unngå olje drypper på gulvet av sylinder bolig.

•Skru ristene tilbake på plass og tilbake til serviceavtalen til enheten. Slå på enheten, og slå den å test jobben. Viften bør slå uten problemer eller lyd.