Hvordan du slår traktor dekk

November 17

Hvordan du slår traktor dekk

Folk er stadig på utkikk etter måter å forbedre utseendet på sin landskapsarbeid. En morsom ting du kan gjøre for å lage en midtpunktet for hagen din er å bruke en traktor dekk. En traktor dekk kan slås innsiden ut for å opprette en gigantisk planter. Dette er et prosjekt som du kan gjøre selv hjemme med bruk av en liten Traktorgravere.

Instruksjoner

Stå et sted traktoren lei opp på enden ved å løfte det. Det kan hjelpe for å lene dekket mot et tre for bedre støtte. Ideen er å holde dekket i stå opp posisjon slik at du kan guide leder av Traktorgravere på toppen av den.

•Study bruk av din Traktorgravere styrer og praksis kontrollene litt. Du vil merke at du har muligheten til å flytte Traktorgravere opp, ned, venstre og høyre. Når du blir vant til å bruke Traktorgravere, vil du ha en enklere tid å slå traktor dekket.

•Kontroller Traktorgravere slik at du har plassert hodet over traktor dekket. Trykk traktor dekket ned med kontrollene, og du vil se dekket begynner å vri ut. Traktorgravere hodet gjelder enormt press dekket som du trykker på den. Sideveggene av dekket vil flex og spenne.

•Continue jobbe deg rundt dekket med press fra hodet av Traktorgravere til dekk er innsiden ut helt.

Tips og advarsler

  • Du må arbeide med Traktorgravere og dekket en stund avhengig av hvordan fleksible traktor dekk er. Du finner en liten Traktorgravere traktor på din lokale equipment rental gårdsplass. I noen land må være lisensiert for å bruke en stor Traktorgravere. Du finner en liten størrelse Traktorgravere traktor som du ikke trenger en lisens til å bruke. Sjekk med ditt utstyr utleie verksted på dette. Hvis du ikke finner en Traktorgravere til leie, kan du leie en Traktorgravere operatør å gjøre jobben for deg. Være forberedt på å betale en avgift for en operatør.