Hvordan du slår en Carnation på forskjellige farger

July 12

Nelliker er populære snittblomster, og du vil ofte se dem i knapphull og corsages. Ikke bare er det mulig å finne alle varianter av rosa, rød og spraglete nelliker, hvis du starter med en hvit en, kan du lett slå det i noen farge: grønn for St. Patricks dag, oransje for Halloween, en bestemt nyanse å matche en kjole eller temaet for en fest. Denne enkle knep er også vanlig å vise grunnskoleelever av stilkene av planter at vann reise opp for å bringe næringsstoffer til hele anlegget.

Instruksjoner

•Strip nelliker av bladene på stammen. Dette vil gjøre kronbladene bare mottakerne av farget vann. Går ut av stilkene så lenge som mulig. Vær forsiktig med å bøye dem eller ellers skade dem.

•Klemme eller skive hver stamme ca 1/2 tommers fra bunnen. Bruk en diagonal kutt. Dette vil fjerne deadened celler i bunnen av stammen.

•Decide hvilken farge du vil slå av carnation. Fyll en vase med ferskvann. Legg til 1/2 ts konditorfarge til vann og rør godt. Husk at du kan bruke gul og blå mat coloring for å gjøre grønne; rød og blå gjøre lilla; gul rød og blå gjøre brunt og gult og rødt å orange. Eksperimentere med forskjellige kombinasjoner av drops for å gjøre vann lysere eller mørkere fargene.

•Plasser nelliker i vannet. Se den hvite kronbladene absorberer fargen på vannet og bli farget. Etter petals har endret farge, kan du trimme stammen til lengden du ønsker for din corsage eller arrangement. Bladet blir den nye fargen i flere dager.