Hvordan du skjerpe kniver med en gammel belte

January 16

Når du har lært verdien av en god kniv, er holder den skarpe avgjørende for å opprettholde kvaliteten. Selv om det er flere miniprogrammer på markedet som hevder å skjerpe kniver bedre enn noensinne, mange pinne til prøvde og sanne metoden med stein og skinn. Her er hvordan å skjerpe kniver med belte.

Instruksjoner

Finne gamle skinn belter å bruke. Hvis ingen kan bli funnet i skapet, har en bruktbutikk et rack av rimelig seg. Velg belter som er bredt og sterk, med en grov side og en glatt side.

•RUB et tykt lag av rouge sammensatte (rødt oksid pulver) i den grove siden av beltet.

•Lay kniv flatt mot beltet og trekke den fra kniveggen med lange slag. Gjenta på den andre siden. Dette trinnet kan ikke være overdrevet, men for en ny kniv med liten skade, 15 slag hver side bør være tilstrekkelig.

•Lokk med beltet over og bruker de samme slag, arbeide kniven tvers glatt siden av skinn. Dette polsk bladet og gi den en fin glans.

•Look på bladet på kniven i 90 graders vinkel, prøver å se bare spissen av bladet. Hvis skjerpet riktig være kanten av bladet nesten usynlig. Hvis du ser skinnende metall de er bulker og skade på bladet er sløvt og skarphet og stropping skal gjentas.

Tips og advarsler

  • Forstå det benytter en belte, også kjent som en strop, er det siste trinnet i skarphet kniver. En stein er fortsatt behov for å skjerpe bladet først som å bruke en strop vil gjøre kanten av kniver mer robust og kvitte seg med alle grader på bladet.