Hvordan du skjerpe gressklipper bladene på en kommersiell gressklipper

February 4

Hvordan du skjerpe gressklipper bladene på en kommersiell gressklipper

Holde gressklipper blad skarpe gjør mer enn bare klippe gress bedre; den forhindrer skade plenen. Gressklipper blader vil selvsagt bli kjedelig over tid. Sløve kniver har en tendens å løsrive toppen av gresset i stedet for å kutte den. Kniven igjen fra sløve kniver skader blader av gress og oppretter alle typer problemer. Thinning gress og sykdom er bare to problemer å forvente som følge av klipping med sløve kniver. Det er vanskelig å skjerpe gressklipper bladene på en kommersiell gressklipper uten å fjerne dem først.

Instruksjoner

Oppbevaring kommersielle klipperen hard nivå overflate og lås bremsen. Fjerne nøklene som en forholdsregel å hindre klipperen startes.

•Løft klippeaggregat til sitt høyeste nivå. På denne høyden er klipperen bladene vanligvis lett tilgjengelig for hånd fjerning. Hvis dette ikke plass, jack foran klipperen litt og plasser den på kort jack står eller to solide stykker av tømmer.

•Fjern hver klipperen bladet fra kommersielle klipperen ved hjelp av passende størrelse skiftenøkkelen. Ta ut boltene forankring bladene til sjakt mens du holder bladet jevn med en hansker hånd.

•Sharpen bladene en ved å plassere hver i en tabell vice kniveggen være skjerpet grossist. Iført ansiktsskjerm og hansker, bruk en fleks og skjerpe den øvre kanten av bladet. Toppkanten kan identifiseres av vinkelen allerede kuttet på bladet bygge kanten.

• Kjør vinkelsliper opp og ned forkanten av bladet mens kutte en glatt overflate. Nøye sjekke blad kanten regelmessig med en hansker hånd å se hvis den har nådd ønsket kant. Når det er skarpe nok, snu bladet i vice og skjerpe den andre kanten på samme måte.

•REINSTALL klipperen bladene på kommersielle klipperen. Kontroller at toppen av hver bladserver er installert opp mot bunnen av klipperen dekk. Installere bolter i hver bladserver for hånd til de er tettsittende. Bruke riktig størrelse skiftenøkkel og stram alle bladet bolter stramt nok til å hindre bolter backing ut mens klipperesultat.

•Fjern jack står eller tømmer fra forsiden av klipperen hvis de ble brukt til å holde det opp. Klipp en del av gress og observere plenen bak klipperen å se hvis blader er tilstrekkelig å kutte.

Tips og advarsler

  • Gressklipping bare når det er tørt ville hjelpe oppbevare klipperen blad skarpe.
  • Klipperen blader bør gjøres skarpere minst en gang per voksende sesongen.
  • Holde et ekstra sett med klipperen blad skarp hjelper spare tid når du erstatter sløve kniver.
  • Bruk alltid kraftig hansker når du håndterer klipperen blader for å unngå kutt hender.
  • Bruk alltid ansiktsskjerm og hansker når du bruker en vinkelsliper for å skjerpe klipperen blad.