Hvordan du skjerpe en sirkelsag-blad

January 13

Å vite hvordan du skal skjerpe en sirkelsag blad er ikke bare viktig livet og kvalitet av bladet, men også for din sikkerhet og sikkerheten til andre som bruker utstyr. A så kniv spisser er nødvendig å riktig skjerpe en sirkelsag blad, og kan kjøpes på mange så utstyr forhandlere.

Instruksjoner

•Sikker sagblad i så knivsliper. Dette gjøres ved å sette det på stangen som stikker ut fra knivsliper og skru mutteren over toppen av det å holde det på plass. Dette tillater deg å spinne bladet som du går og skjerpe den. Dette vil bli gjort med diamant blad som inngår i knivsliper, selv om det sannsynligvis må kjøpes separat.

•Vri maskinen på og få diamant blad til sagblad. Du vil sørge for skråkant kamper opp, som vanligvis skjer i 10-graders skråkant. Du skjerpe alle andre tann. Husk å bare skjerpe den til bare 10-graders bevel og ikke miste høyde fra bladet.

•Gå maskinen hodet form 10-graders skråkant motsatt retning og gå gjennom og skjerpe bladene du passerte over første gang. Dette er den riktige måten å skjerpe en sirkelsag blad.

•Bruk felles følelse og sikkerhets praksis. Bære en maske for å unngå puste i fine partikler som kommer av under oppskarping prosessen. Du vil sikre at du er kjent med stykket av skarphet utstyr, Dette forhindrer skader skjer. Du må bruke samme advarselen du vil mens du bruker bladet i aksjon.