Hvordan du skjerpe en kjøtt Slicer blad

September 17

Hvordan du skjerpe en kjøtt Slicer blad

Hvis din kjøtt slicer mangling og River kjøttet som du skive den, er det på tide å skjerpe bladet. Når profesjonell eller kommersielle kjøtt skjæremaskinblader blir kjedelig, slutte de kutte jevnt; skive tykkelsen varierer og kjøttet begynner å makulere som du klippe den. Hvordan du skjerpe kjøtt slicer bladet, avhenger av typen slicer du har. Noen har en grunnleggende innebygd spisser vedlegg, mens andre har en integrert kniv og skarphet stein som skjerpe som bladet fungerer. Kjøtt slicere med en integrert kniv krever vanligvis ikke ekstra skarphet.

Instruksjoner

Slå av og trekk ut kjøttet sliceren.

•Fjern bladet dekselet. Rengjør bladet med en myk klut, vaskemiddel, som oppvaskmiddel og vann. Ikke dykke maskinen i vann. Tørr bladet med en frisk.

•Apply matolje eller skarphet olje på overflaten av bladet.

•Juster slicer bladet mot knivsliper henhold til produsentens anvisninger. Overflaten av skarphet stein skal sitte nær kanten av bladet når riktig plassert. Noen blad justering er vanligvis nødvendig å skjerpe kanten av blad på slicere med innebygd sharpeners og de uten innebygd sharpeners.

•Plugg i maskinen og slått på. La bladet skjerpe i et minutt eller to. Slå av maskinen og kontroller skarpheten på bladet. Hvis bladet fremdeles vises kjedelig, gjenta prosessen til bladet vises skarpe.

•Sett knivsliper bort, og flytte alt på maskinen tilbake til utgangsstillingen henhold til produsentens anvisninger. Rengjør bladet igjen før du bruker den.

Tips og advarsler

  • Hvis din slicer ikke har en innebygd spisser, kan du skjerpe en kjøtt slicer blad for hånd med en skarphet stein. Rengjør bladet og bruk matlaging eller skarphet olje for å smøre det. Deretter følger produsentens instruksjoner om skarphet.
  • Arbeid langsomt og bruke hansker når du håndterer slicer bladet for å hindre skade.