Hvordan du skal male tre stoler

March 4

Tre stoler kan vare i mange år, men over tid, maling kan falme eller begynner å chip unna. Det er lett å ta tre stoler tilbake til livet når de når dette stadiet. Ny maling jobb kan gi en gamle stolen en ny leieavtale på livet, og nesten alle kan oppdatere en pinnestol med de riktige materialene og litt oppmerksomhet på detaljer. Hvis du har et sett av tre stoler du ikke orker å del med, ikke bli kvitt dem. Gi dem en ny strøk maling og gjøre dem ser nye igjen.

Instruksjoner

•Bruk en metall skraper gammel farge fjernes. Hvis stolen har fortsatt mye maling på den, kan du tørke det ned med maling remover. Eldre stoler med nesten ingen maling igjen på dem kan vanligvis være scraping ren. Pass på at det er ingen maling igjen på stolen før du legger til ny maling. Bruk en klut til å tørke stolen ned etter den gamle malingen ble fjernet. Dette vil sikre overflaten er helt ren. Hvis det er grove flekker i stolen, bruke lys sandpapir for å jevne dem.

•Spray stolen med en olje-baserte primer som ligner fargen du skal male stolen. Dette gir flere holdbarhet og livet til din maling jobb. Gjøre en selv, tynne lag med primer, holde kan seks inches fra stolen mens du bruker primer. La primer tørr per instruksjonene på kan før du starter.

•Paint i stolen ved hjelp av olje emalje, i en sprayboks eller ved pensel. Hvis du bruker en sprayboks, holde kan seks til åtte inches fra stolen og bruke maling i lag. Fortsett flyttingen kan som du bruke maling. Dette hindrer en oppbygging og maling kjører ned stolen.

Pass på at malingen du bruker er oljebasert emalje. Dette gir tre stolen en glatt, nesten porselen finish. Hvis du bruker maling fra en boks og en pensel, bruk en myk børste og bruke maling i tynne lag å unngå ujevn oppbygging.

•Bruk en klarlakk lakk å gi ny maling jobb maksimal beskyttelse. Du kan spray dette på i flere lys, selv frakker eller bruke det med samme type pensel du pleide å male stolen.