Hvordan du skal kutte Crown Moulding med en sammensatt Miter så

February 2

Kronen brukes til å dekorere plass på toppen av en vegg under taket og kan legge et fint utseende til alle rom i huset. Kutte kronen kan være svært forvirrende til tider, og det tar litt praksis å forstå den fullt ut. Den beste måten å kutte kronen er å bruke et spisst så. Kutte dette molding er første skritt mot installasjon og er en oppgave som kan gjøres med litt tålmodighet.

Instruksjoner

•Determine størrelsen på brikken som skal kuttes. Måle området i veggen med et målebånd og skriv ned målene på et stykke papir. Måle samme lengden på et stykke kronen og merke det med en blyant.

•Posisjoner stykke crown molding i spisst så. Holde molding på en måte som gjenspeiler det endelige installert posisjon. Dette gjør du ved å slå molding opp ned, plassere det slik at kanten som tilfredsstiller taket hviler på sengen av så og kanten som installeres mot veggen hviler på gjerdet av så.

•Posisjoner så å gjøre en standard 45-graders kuttet, og pass på å la bladet vinkelrett så sengen. Slå på så og nøye trekke ned spaken og skjære gjennom molding. Slipp spaken for å deaktivere så. Gjenta denne fremgangsmåten på en 22 1/2 grad miter for motsatt vinkel.

•Gå til neste stykke på samme måte, og gjenta dette samme metode for hver bit som må kuttes, inkludert inne hjørner hvor en miter kuttes på begge delene du skal koble dem sammen.

Tips og advarsler

  • Det finnes andre metoder for å kutte crown molding, men snu den opp ned på så er den enkleste og enkleste måten å gjøre det riktige vinklet kutt uten alt avfall fra kutt gått galt.
  • Alltid bruke vernebriller når du arbeider med alle typer så. En støvmaske anbefales også å unngå puste i så støv.