Hvordan du skal bruke mat-Grade kiselgur og rengjøring med melk, te eller linolje

January 14

Hvordan du skal bruke mat-Grade kiselgur og rengjøring med melk, te eller linolje

Kiselgur er lengre navnet silika, en av de mest vitale spormineraler funnet i naturen. Silica er nødvendig for nesten alle aspekter av fungerende liv, like viktig for mennesker og dyr. Kiselgur er ett element du bør alltid ha i huset; Du kan innta en skje og gi noen å din pet å forbedre både din diett, bruke det som en helt trygt insektmiddel og selv pusse tennene med den. Videre gjør kiselgur en fantastisk rengjøring lim for nesten alt, fra huden til en av de mest krevende apparatene i hjemmet.

Instruksjoner

Hjemmelaget ansiktsbehandling

•Velg en te som lukter nydelig, for eksempel en sitrus eller jasmine blanding. Kjøpe løs te på spesialitet butikken eller organic butikken. Også kjøpe en morter.

•Plasser noen løs te til mørtelen. Knuse te med støter før det er bakken til en moderat tekstur. Overføre te i en bolle.

•Legg 2 ss. kiselgur til te. Bland de to tørre ingrediensene sammen med en plast skje. Sakte røre i lunkent vann til en pasta former.

•Apply lim ansiktet ditt i en sirkelbevegelse. Unngå å få rensemiddel i øynene. Skyll ansiktet med kaldt vann og følge opp med en passende fuktighetskrem for din hudtype.

Vaskemaskin renere

•Kontroller interiør og eksteriør i din vask maskinen og finne områder som blir beiset eller bygget opp med rester.

•Mix sammen 2 ss. kiselgur og nok vann til å lage en lime. Samle noen lime på en myk klut og bruke den i sirkulære bevegelser til kjedelig eller misfarget steder. Tørk bort overflødig rensemiddel med en ren klut dyppet i rent vann.

•Fjern flekker på vaskemaskinen din med melk. Bruke helmelk over stedene med en artists' pensel. La melken sitte minst en halv time og tørke med en fuktig klut.