Hvordan du skal blø rør

November 1

Hvordan du skal blø rør

Enten du er ute å reparere en ødelagt datakanal eller renovere avløp systemet på en aktiv flytende linje, må du først å blø rørene. Dette vil fjerne hele avløp systemet av alt innholdet flytende. Du må tømme på en kontrollert måte og i en passende størrelse beholder å hindre utslipp og risk vannskade området.

Instruksjoner

•Locate purge ventilen på din rørsystemet. Hvis det er ingen purge ventil, Finn en arbeider tappekran, trykk eller slange munnstykke. Slå av alle kilder til varme for væske i røret, som en kjele eller en varmt vann tank. Vent til linjen er avkjølt; Berør delen for Bart metall i rør til Sjekk temperaturen.

Finne nærmeste stengeventilen til området du skal blø. Ventilen må være mellom kilden til væsken og begynnelsen av området du skal blø. Hånd-stram eller trekke stengeventilen til av-stilling.

•Plasser beholderen rett under din purge ventil eller munnstykket. Skru munnstykket til det er delvis åpent. Undersøke hvor vannet er landing. Center beholderen å fange flytende væske. Åpne ventilen som du kan uten flytende splash.

•Lukk purge ventilen og tomme beholderen når det blir 80 prosent fylt. Starte purge. Fortsette å tømme linjen til all væsken er borte og purge ventilen er i åpen posisjon med ingen vann drypper ut. Delen av rørene når stengeventilen har nå blitt helt bled.

Tips og advarsler

  • Uriktig avløp kan forårsake omfattende vannskader. Konsultere en profesjonell for mer komplekse avløp jobber.