Hvordan du skal blø linjer i Baseboard registre

October 7

Hvordan du skal blø linjer i Baseboard registre

Baseboard varmesystemer bruker varmt vann, tvunget gjennom rør, for å varme et hjem. Disse varmesystemer gir en jevn distribusjon av varme, som er mindre sannsynlig å altfor tørt luften i motsetning til tvungen luft systemer. Det er relativt få vedlikehold behov med ett grunnkort varmesystem som det er noen bevegelige deler som kan bryte ned. En enkelt vedlikehold ork du må gjøre er blø baseboards før hver varme sesongen. Dermed vil eliminere luft bygge opp i systemet, som kan forårsake journalnumrene som skal banke eller bang og kan redusere mengden av varmt vann som strømmer gjennom systemet.

Instruksjoner

•Vri på termostaten å engasjere varmesystemet. Slå den opp til å over 72 grader Fahrenheit, for å sikre varmtvann vil fullt sirkulere i hjemmet. Vent minst en time før du gjør noe annet. De fleste av systemets vann vil nå har flyttet hele hjemmet rørsystemet, så lite vann blir i kjelen, denne gangen.

•Start av termostaten. Du vil vannet i kjelen i systemet, men du ønsker ikke det under press eller varm.

•Locate kjelen og hovedavdeling tank for systemet. Det skal bare være en tank, så det burde være lett identifiserbare. Se etter avtappingsventil på de viktigste tank. Det ser ut som en vanlig slangen ventil. Det skal finnes på bunnen av tanken. Vil du sette en bøtte under bleed ventil i tilfelle noe vann lekker ut under blødning prosessen.

•Ta halvmåneformet fastnøkkel og åpne blø ventilen ved å dreie den til venstre. Luft- og noen vil komme ut av ventilen. Det kan være en fresende lyden kommer fra avtappingsventil. Dette er luft blir blødde fra systemet.

•Når en jevn strøm av vann kommer ut av avtappingsventil bør du lukke den. Dette angir at luften er blø ut av systemet. Slå på termostaten å din ønsket temperatur.

Tips og advarsler

  • Vannet vil være ekstremt varme, så vær forsiktig når du åpner ventilen.