Hvordan du skal betjene filtere Hayward basseng

December 7

Hvordan du skal betjene filtere Hayward basseng

Hayward produserer en rekke bassenget filtre for både over bakken og i bakken. Skjønnhet Hayward filtre er at de er intuitivt å bruke, og de gjør en utmerket jobb med å rense et basseng. Om du kjøper en DE (kiselgur), sand eller kassett filter, hvis du ta lated bekymre av filteret, vil du kunne bruke Hayward filteret i mange år. Det første du trenger å lære er hvordan du skal betjene Hayward bassenget filteret.

Instruksjoner

•Kontroller å sikre filteret er riktig tilkoblet. Kontroller at alle bassenget slanger er forsvarlig festet til filteret. Løst passende slanger ikke bare presentere et drypp problem, men de kan legge til luft Hayward filterets systemet. Dette er problematisk fordi bassenget filtre fungere optimalt i en lufttett vakuum miljø.

•Fyll pumpens kurv med vann. Hayward bassenget filtre er selvstendig grunning og må ha vann i pumpen kurven for å gjøre dette. Kjører pumpen mens tørr vil skade mekanismen.

•Åpne filterets ventilen. Fordi bassenget filtre arbeid i et vakuum miljø, må du åpne luftventilen å tillate noen innestengte luften å flykte. Slå på filteret. Når filteret begynner å kjøre, vil du høre luften kommer ut av luftventilen. Så snart du ser vann sprøyting fra ventilen, lukke ventilen.

•Se vannet tilbake slangen å sikre vannet strømmer tilbake til bassenget. Når du oppdager at det er ingen flere luftbobler i retur vannstrømmen, er dette når Hayward DE filter eiere bør legge DE til bassenget er skimmer. Kjører filtere DE uten DE kan skitt og oljer feste den indre filtrering systemet (Hayward bruker filteret fingrene), som vil redusere sin rengjøringseffekt når DE er lagt til. Derfor er det viktig å legge til DE umiddelbart etter at filteret er oppe og kjører.

•Kontroller trykkmåleren. Dette er den beste tiden å observere og noter optimal filter trykket. Et nytt eller nyrenset filter kjøres på et optimalt press. Over tid, som Hayward filteret blir skitten, vil nummeret på trykkmåleren stige. Når du ser nummeret har steget med åtte til ti poeng, er det på tide å rense eller backwash filteret.

Tips og advarsler

  • Det anbefales at du leser produsentens instruksjoner og anbefalinger før opererer filtere bassenget.