Hvordan du skal betjene et hjem sikkerhetssystem uten en kontrakt

November 27

Hvordan du skal betjene et hjem sikkerhetssystem uten en kontrakt

Mange boliger har en garanti system installert, selv om gjeldende leietakere ikke kan ha vært de som betalte for den. Noen betale for det, men bare råd til ikke den høye månedlige kostnaden alarm overvåking. Mange folk innser ikke at når sikkerhetssystemet er installert bare overvåking månedspris står i veien for gratis hjem sikkerhet. Alarmsystemet fortsatt fungerer uten overvåking, og det er lett å konfigurere på egenhånd.

Instruksjoner

•Installer urskiven dugelig bevegelse detektorer i stedet for bevegelsesdetektorer portrom. Montering instruksjonene og maskinvare tas i bevegelsesdetektorer emballasje. Ofte vil gamle bevegelsesdetektorens maskinvare montere det ny ettall.

•Koble telefonlinjer til de nye bevegelsesdetektorer som instruert av produsenten. Vanligvis koble linjene fra de nye bevegelsesdetektorer til en telefon eller tredjeparts urskiven.

•Programmer oppringingsverktøyet eller de eksterne-kompatible bevegelsesdetektorer ringe telefoner av ditt valg. Mobiltelefonen er vanligvis viktigste telefonnummeret til programmet i oppringingsverktøyet skal varsle deg raskt om det er en inntrenger.

•Arm alarmen som du normalt ville. Hvis det er en inntrenger, de nye bevegelsesdetektorer vil forstand bevegelse og vil ringe telefonen til å varsle deg.

Tips og advarsler

  • Vurdere å erstatte bevegelsesdetektorer som dekker Vinduer og alternative inn- og utreise poeng, spesielt hvis du har et stort hjem eller en med flere forskjellige oppføring dører.
  • Hvis oppringing-aktiverte bevegelsesdetektoren, programmet et andre og tredje telefonnummer i oppringingsverktøyet å maksimere effektiviteten. Ringe cellen og naboens hjemmetelefon, for eksempel ville være mer effektiv når du er borte fra området.