Hvordan du skal betjene Dozers i bratt terreng

July 31

Opererer dozers i bratt terreng krever spesiell oppmerksomhet og terreng-spesifikke teknikken fordi flere farer presenteres ved å flytte tunge maskiner over en skråning. Uriktig dozer operasjon på hellinger årsaker ekstra unødvendige erosjon og avfall av både topp og undergrunnen jord, og det kan også føre rock, land og gjørme lysbilder - øker faren for glidning og tipping av utstyr samt en ødeleggelse av arbeid allerede gjennomført av maskineriet. Mange prosjekter krever bruk av dozers på bratte hellinger, inkludert veien bygg og anlegg området utgraving, land clearing, og området inspeksjoner og undersøkelser. I alle disse situasjonene, bestemte skråningen må vurderes for gjeldende miljøforhold og risiko, og disse resultatene må tas i betraktning for maksimal sikkerheten og effektiviteten av dozer operasjon.

Instruksjoner

•Velg riktig tidspunkt å operere dozer på bratt terreng ved å vurdere været, tilstedeværelse av stående vann og synlighet på tvers av området. Vent med å starte dozer operasjoner hvis noen av disse faktorene er mindre enn optimalt. Vurder også lengden av tid for dozer å fullføre sin oppgave og om miljømessige forhold er sannsynligvis verre før dozer ferdig og forlater skrånet området.

•Stabilize skråningen av første venter noen stående vann fordamper og gjørme stivner. Kompakt noen løs grus og fjerne blokker som stiger fra bakken overflaten nok å tipse dozer på siden bør individuelle dekk rulle over dem.

•Bruk dozer's bilbeltet hele tiden under drift på bratte skråninger. Ikke bruk en doser på en skråning der andre dozers arbeider på den samme skråningen ved lavere elevations å eliminere risikoen for dozer rullet eller gli inn i banen til arbeiderne.

•Station en arbeidsleder eller medarbeider på en trygg avstand fra der dozer arbeider på skråningen og be ham eller henne se dozer operasjoner fullført å gi hjelp i nødstilfeller.

•Stasjon bakkene rett opp og ned i stedet for i en vinkel eller sidelengs. Skal begynne dozer skli nedoverbakke, snu nesen av dozer direkte nedoverbakke og lavere kurv eller blad på bakken. Beholde kurv eller bladet i sitt laveste reiser posisjon samtidig flytte over skrånende terreng.

•Bruk dozer på bratte skråninger i sitt laveste utstyr for å gi maksimal kontroll over maskinen.