Hvordan du samler viktorianske Lily av dalen

August 3

Hvordan du samler viktorianske Lily av dalen

Hver kvist av Liljekonvall inneholder et par dusin blomster, men disse blomstrer bare vare et par dager. Liljekonvall avgir en herlig duft og plasseres hvor du og din familie og gjester kan sette pris på det, som på bedsides, på badet eller sidetabeller. For å sikre at du nyte denne blomsten symboliserer retur av lykke så lenge som mulig, men hensyn må tas.

Instruksjoner

•Fyll vask eller bolle med romtemperatur vann. Lå blomsten stilkene i vannet slik stilkene fullstendig senkes, men ikke blomstrer.

•Skjære minst 1 tomme av bunnen av hver stamme i 45-graders vinkel. Vase du planlegger å bruke bestemmer hvor å kutte. Fjern alle løvverk langs stilken som vil falle under kanten av vasen.

•Fyll cut blomster maten i en vase av ditt valg. Fyll vase med romtemperatur vann fra springen, etterlot om lag 2 inches på toppen av vasen. Rør vannet i vasen til alle cut blomster mat er oppløst.

•Arrange blomster i vase og sted i en plassering fra solen eller noen oppvarmet vents. Liljekonvall varer lengst i temperaturen i 50 til 60 grader.