Hvordan du samler Sap fra sukker lønn trær

February 11

Det er ingenting som en varm dampende stabel med pannekaker med smør og lønnesirup. Men det du kanskje ikke har kjent er at samle sap fra lønnetrær er ikke så vanskelig. Her er noen tips om hvordan du samler den første sap, som er grunnlaget for lønnesirup!

Instruksjoner

•Vent det perfekte tidspunktet. Et tre tappes beste når temperaturen falle under frysepunktet om natten, og følges av temperaturer i førtiårene dagen. Sjekk temperaturen gjennomsnitt for ditt område. Mest sannsynlig vil dette være sen høst, slutten av vinteren og tidlig våren. Egentlig hvis temperaturen er under frysepunktet, vil sap ikke "løpe" som det er i hovedsak frosset.

•Drill hull. Fra foten av treet, bore hull 3 fot opp. Kontroller at hullet er ca 1 1/2 inches dyp. Vær oppmerksom på at dette hullet skal være på den mest solrike siden av treet slik at den mottar de fleste varmen i løpet av dagen.

•Sett trykk. (Også kalt en spile) Disse kraner, som kan kjøpes online eller på din lokale jernvarehandel, bør være ca 3/8 tommer tykk. Igjen vil de fleste steder selge disse som bestemte "kraner" for lønn trær, så du ikke bør ha et problem i forhold til størrelse.

•Hang bøtte. En bøtte eller bøtte anbefales. Du kan også bruke en mugge, men det må endres hver dag. Hvis du bruker en stor bøtte eller bøtte, sørg for å dekke topp med plast eller en presenning for å holde rusk og annet materiale fra å falle innenfor.

•Tøm bøtte. Lagre din sap i et kjølig tørt sted til du er klar å faktisk lage din lønnesirup. Siden det er i hovedsak sukkervann, vil det holde et par uker i lagring før du er klar for den.

Tips og advarsler

  • Du kan tappe flere typer lønn trær for å få sap gjøre sirup. En sukker maple tree er best som har den høyeste sukkerinnholdet. Men du kan også tappe sølv, rød og for eldre maples også!
  • Kontroller at kranen er satt inn i en liten oppadgående vinkel. Dette er å sikre at bøtta ikke faller, også la tyngdekraften for å hjelpe saft kjører inn i bøtte.