Hvordan du riktig bakken vannforsyning

June 15

Hvordan du riktig bakken vannforsyning

Fordi de fleste vannmålere har plastdeler og gummipakninger, krever National Electrical Code at spesielle jording installeres for å obligasjonslån vannledning til vannledninger i strukturen. Jording vannforsyning refererer til genser ledningen som brukes rundt måleren for å obligasjonslån husholdning avløp til vannledning. Noen vannmålere har også valgfrie bakken ledning vedlegg som kan installeres for å opprette en kontinuerlig med VVS og elektrisk system.

Instruksjoner

•Ta en forankring klemme og åpne den med en skrutrekker. Slå skrutrekkeren mot klokken for å løsne skruene for å åpne klemmen. Plass den første klemmen så nær vannledning inngangen som mulig. National Electrical Code krever tilkoblingen for å være innen fem feet av inngangspunktet av røret. Kontroller at ingen ventiler er mellom Jordklemme og oppføringen vannledning. Stram bakken klemme skruene ved å dreie dem å sikre en solid tilkobling. Plass andre jording klemmen ved første klemmen. Kontroller at det er avstand mellom hver grunnstøtingen klemme for jording ledningen.

•Kontroller vannmåler for en innebygd jording blokk. Det vil se ut et hull med en skrue som kan strammes på en wire. Feilfri av isolasjon for #12 bakken ledningen med elektrisk Tanga. Slutten av #12 bakken ledningen inn jording blokken, strammer skruen med skrutrekkeren. Kontroller at ledningen holdes tett. Hvis måleren ikke har en jording blokk, kontakte firmaet kommunale vann å finne ut riktig posisjon til bakken måleren.

•Bruk elektrisk tenger å feilfri av isolasjon i den andre enden av #12 bakken ledningen. Ledningen inn jording blokken lengst veggen på vannledning. Bruk en skrutrekker til å stramme wire i jording klemmen opprette en stram elektrisk tilkobling.

•Skjære #6 bakken ledningen til lengde koble første grunnstøtingen klemme nærmest vannledning posten til grunnstøtingen klemme festet på huset vannrøret. Stram trådene ved å dreie skruene til ledningene er tett forbundet. Vannrør og meter er nå fullt jordet.

Tips og advarsler

  • Bruke grønne #12 ledningen for jording vannforsyning. Green er fargekode for jording. Hvis du ikke har grønne ledningen, bruk bare wire eller hvit ledning. På den måten vil fremtidige elektrikere ikke bli forvirret av wire tilkoblingen til måleren.
  • Hvis elektriske panelet ikke er limt til vannrøret innen fem feet av vannledning inngangen, kontakt en lisensiert elektriker om installere jording fra elektriske panelet til vannledning. Bakken ledningen må være #6 kobber wire for riktig binding. Med mindre jording klemmen er utformet for to eller flere ledninger, bruke en grunnstøtingen klemme per wire. Ellers mislykkes installasjonen inspeksjon.