Hvordan du Reupholster et stoff dekket stol

November 7

Enten du er reupholstering en stoff stol av nødvendighet, eller bare fordi du, vil du oppnå stor tilfredshet fra det ferdige produktet. Reupholster en stoff stol hjemmefra eller skuring verftet salg for stoler som er priset for pennies men har potensiale til å se ut som en million dollar. Du kan også finne eierne gir dem bort. En enkel stoff stol, som en tøffel stol, er en av de enkleste å reupholster og de vakreste når fullført. Den har et stoff dekket tilbake og sete uten armer, noe som gjør prosessen med å ta den fra hverandre og sette det sammen igjen veldig imøtekommende.

Instruksjoner

•Start leder opp ned og finne skruer og boltene som holder stolen sammen. Fjern skruene og bolter Husk men hvor de går. Skriv det ned og etiketten hvis nødvendig. Angi bena til side for senere.

•Vri setet opp ned. Fjern stifter og stifter holde møbeltrekk stolen. Dette tar litt arbeid. Hvis du kommer over en spesielt sta, se om du kan trekke gamle møbeltrekk av uten å fjerne den. Det vil være greit å la noen, bare ikke få båret bort. Legg merke til områder som er brettet og pleated, slik at du kan kopiere den. Klipp ikke gamle møbeltrekk eller ødelegge den, blir mønsteret for nye stoffet.

•Fjern stoffet fra stolen tilbake på samme måte. Oppmerksom på områder som er sydd. Vil du kopiere det nye stoffet. Forsiktig ta sømmene fra hverandre med søm ripper.

•Iron gamle stoffet å få flat mønsteret brikker. Legge til nye møbeltrekk stoff høyre ned på din arbeidsflate. Plass de gamle møbeltrekk mønsteret brikkene på nye stoffet med høyre side. PIN mønsteret brikker til nye møbeltrekk stoffet. Kuttet ut brikkene.

•Lay dyne batting på din arbeidsflate. Plass de gamle møbeltrekk brikkene på vatt. PIN og kutt vatt. Plasser vatt på stolen. Stifter og sy vatt på plass. Dette trenger ikke å være perfekt, vil du ikke se den. Hvis stolen ikke trenger ekstra pute, kan du utelate dette trinnet.

•Legg til nye sete møbeltrekk stoff høyre ned på deg arbeid overflaten. Sette setet opp ned på stoffet. Trekke opp midten av ene stoffet og Pakk den til bunnen av stolen. Stifte det en gang. Slå setet til motsatt side. Trekke opp midten av stoff og Pakk den til bunnen av stolen. Stifte det en gang. Gjenta for de andre to sidene. Fortsette å stifte resten av stoffet til bunnen av stolen. Like og brett der det trengs.

•Bytt møbeltrekk stoffet på baksiden av stolen baklengs fra måten du tok den gamle møbeltrekk. Brett under kantene på siden av stolen baksiden og hånd sy med en møbeltrekk nål og solid møbeltrekk tråd. Synke masker i foldene av stoffet å gjemme seg.

•Sand og flekken bena. Kan flekken tørke. Montere reupholstered stoff stolen.