Hvordan du returnerer ioniserende røykvarslere produsent

August 27

Ionisert røykvarslere inneholder et lavt nivå av radioaktivt materiale. Ifølge Environmental Protection Agency inneholde de fleste røykvarslere både ionisering og fotoelektriske funksjoner for å oppdage en brann i huset. Føderale loven tillater deg å kvitte seg med en ionisert røykvarsler i papirkurven; men varierer lokale forskrifter. Det anbefales at du sender røykvarsleren tilbake til produsenten for å kunne avhende. Det er forskjellige måter å sende din røykvarsler tilbake til produsenten, avhengig av merke og modell.

Instruksjoner

•Review din røykvarsler. Avgjøre hvem produsenten er å kontakte selskapet. Ikke alle røykvarsler produsenter vil akseptere returnerte enheter.

•Contact produsenten hvis din ionisert røykvarsler er laget av amerikanske sensorer/Dicon eller systemet sensorer. Disse selskaper krever at du får et referansenummer før retur til røykvarsler. Nå American sensorer/Dicon er (800) 387-4219. Systemet sensorer kan kontaktes på (800) 736-7672,utvidelse 1.

•Return din ionisert røykvarsler til Sears. Noen Sears steder er utpekt samling nettsteder for ioniserende røykvarslere.

Finne adressen til å sende din ionisert røykvarsler tilbake til produsenten. Noen røykvarslere liste adressen på enheten. (Du kan også se gjennom listen i "Ressurser" å finne adressen til produsenten.)

•Fjern batteriet fra din ionisert røykvarsler før utsendelse. Riktig kast eller resirkulere batteriene.

•Plasser røykvarsler i en liten boks. Ikke ta fra hverandre i røykvarsler. Inkludere et notat om du skal sende tilbake røykvarsler for avhending.

•Mail din ionisert røykvarsler gjennom United States Postal Service eller UPS bakken-tjenesten. Ikke send en røykvarsler via post.