Hvordan du resirkulerer plast for forbedret vannkvaliteten

December 8

Hvordan du resirkulerer plast for forbedret vannkvaliteten

Mer enn 20 millioner tonn plastbeholdere ende opp på søppelfyllinger hvert år, ifølge US Environmental Protection Agency, som legger til at ftalater, kjemikaliene som brukes i produksjon av plast, kan lekke inn jord og angi lokale vannforsyning. Mens eksponering for ftalater i drikkevann presenterer en helserisiko, kan resirkulering forbedre vannkvalitet ved å redusere mengden plast som angir et deponi.

Instruksjoner

•Fjern caps fra plastbeholdere med mindre de er merket med et tall som angir at de er resirkulerbare. Se etter et resirkulering tall øverst eller inne i lokket.

•Rinse plast beholdere og sorterer dem etter nummer eller produkt. Resirkulerbare plast identifiseres av tallene en til sju. Se etter resirkulering tallene på nederst av beholderen. Litt plast, for eksempel pakking peanøtter eller bæreposer, kan ikke være talte, men kan fortsatt bli resirkulert.

•Anrop lokale innsamling-leverandøren din for å se om de tilbyr curbside resirkulering pickup og i så fall hva plast de aksepterer. Hvis du ikke har curbside resirkulering, ringe din lokale aksepterer gjenvinningsanlegg å finne ut hva plast de.

• Besøk jorden 911. com og bruk Søk-funksjonen øverst på siden for å finne kontaktinformasjon og en nærliggende plassering av en gjenvinningsanlegg som godtar plast, for eksempel Styrofoam eller plastposer, ikke aksepterte av lokale innsamling.

•Plasser plast i resirkulering bin for curbside henting, eller levere til lokal resirkulering center eller drop-off punkt.

Tips og advarsler

  • Vurdere gjenbruk plastbeholdere før resirkulering. Du kan for eksempel bruke yoghurt kar til å plante frø starter eller margarin kar til å lagre matrestene.