Hvordan du resirkulerer plast dagligvarer poser

July 26

Hvordan resirkulerer plast dagligvarer poser. Plast dagligvarer poser Type 2 (høy tetthet polyetylen film - HDPE) og Type 4 (lav tetthet eller lineær lav tetthet polyetylen filmen - LDPE/LLDPE) kan resirkuleres på ditt lokale supermarked og andre steder. Når posene er resirkulert, er de laget i trelast, søppelbøtte liners eller plastposer.

Instruksjoner

Finne ut din lokale curbside resirkuleringsprogram godtar plast dagligvarer poser.

•Slipp av plast dagligvarer vesker Type 2 og Type 4 på din lokale matbutikk, hvis du ikke kan resirkulere dem gjennom curbside programmet. De fleste dagligvarebutikker vil akseptere plastposer og har resirkulering vinduer inne i butikken.

•Exclude noen plast poser som er mørk i fargen eller poser med håndtak eller snor. Plast mat innpakning og plast maten brytes (Saran wrap) er også ikke-resirkulerbare.

•Rengjør og tørre poser grundig før resirkulering, gjør at de er tom for alle partikler. Dette er viktig, siden fremmedlegemer forurenser plast som det blir resirkulert.

•Kontroller med din county Institutt for public works å finne ut om lokale curbside resirkuleringsprogrammer og samfunnet drop-off sentre, eller se under "Resirkulering" i gule sider.

Tips og advarsler

  • Type plast vesken er laget av skal skrives ut et sted på bag.
  • Ofte plastposer som brukes for brød og andre produkter er laget av Type 2 og Type 4 plast, men er ikke merket. De kan vanligvis være resirkulert med plast dagligvarebutikk sekker med mindre de har tallet 7 på dem, noe som betyr at de ikke er definitivt resirkuleres.