Hvordan du resirkulerer plast beholdere

June 14

Resirkulering er delikat. Blande upassende materiale kan ødelegge hele prosessen. Environmental Protection Agency og andre organisasjoner har arbeidet for å utdanne publikum, men det er ofte forvirrende å forstå hva som kan og ikke kan resirkuleres. Mange typer plast ser og føler akkurat det samme. Noen typer kan resirkuleres på fortauskanten, mens andre må tas til drop-off sentre. Heldigvis forståelse som er som er like enkelt som å sjekke nummeret på bunnen av plast produkter.

Instruksjoner

•Familiarize deg med resirkulering regelverk i fellesskapet. De fleste kommuner har sin egen praksis, slik at disse kan variere litt fra by til by. Se webområdet byen eller ringe rådhuset hvis du trenger mer informasjon.

•Vaskestasjonen tømmes beholderen grundig. Mange flyplassen sentre vil ikke godta beholdere med mindre de er rene.

•Få en resirkulering bin fra byen hvis din kommune deltar i husholdningsavfallet. Gjenvinning er vanligvis blå plast bokser og er utelatt på fortauskanten for ukentlige henting. I mange kommuner, kan du kontakte rådhuset og bestille en direkte. I tillegg til plast, kan papir og noen typer metall også plasseres i curbside resirkulering.

•Locate en hevet nummer omgitt av resirkulering symbolet på bunnen av plast beholderen. Disse tallene varierer fra 1 til 7, og angir Grunnloven av plast.

•Recycle 1 og 2 plast på fortauskanten hvis du bor i et område som har curbside resirkulering pickup. Disse typer plast vanligvis inkluderer flasker og mat containere, og er den eneste typen plast som skal plasseres i curbside resirkulering Vinduer. Fjerne og Skill caps, som de er vanligvis laget av en annen type plast.

•Throw ut 3 og 7 beholdere. Disse kan resirkuleres og kan bare settes i søpla.

•Slipp av type 4, 5 og 6 plast på gjenvinningsstasjon eller deltakende forhandler, som Whole Foods. En delvis liste over resirkulering sentre i USA, sjekk Alliansen av skum emballasje Recyclers hjemmeside (se ressurser). Alliansemedlemmer gjør utvidet polystyren (EPS), et materiale som brukes i mange typer plast. Andre land har lignende nettsteder.