Hvordan du resirkulerer papir Fiber

May 18

Hvordan du resirkulerer papir Fiber

Det er lett å gjenvinne papir fiber gjennom en resirkulering programmet, men det er også morsomt og nyttig å resirkulere på papir fiber selv ved å lage papir, mulch eller kompost. Mange utmerket bruk av resirkulert papir, og enkelt som det er resirkulert og gjenbrukt gjøre det et utmerket materiale for resirkulering av familier eller barn. Resirkulering papir fiber kan gjør en utmerket vitenskapsprosjekt, hobby eller små bedrifter, og lett lært og mestret minimal utstyr å kjøpe.

Instruksjoner

•Shred papiret i lange, tynne strimler bruker papir shredder eller saks. Plasser papiret i en stor pose eller annen beholder med litt vann, og la den suge i noen timer. Resultatet papir blanding kan plasseres direkte på blomsterbed eller hager, og kan bli dekket med et tynt lag av skitt hvis nødvendig for å hindre papirfibrene blåser bort. Dette er en utmerket metode for å forhindre og drepe ugress, som papirfibrene vil blokkere ugress mottar nødvendig sollyset å vokse.

•Blend papiret i en blender eller food prosessor med litt vann for å gjøre det til en glatt masse som er perfekt for kompostering. Hvis du ønsker, du kan bare rive opp papir eller makulere den i en makuleringsmaskin og legge litt vann, men gjør det til masse vil forvandle den til kompost raskere. Plasser masse blandingen i en mørk, lidded beholder med like deler og skitt, og gjerne legge mat papirkurven også. Rør blandingen alle dagene og vil snart få kompost.

•Soak strimler av papir i vann over natten med flytende stivelse hvis du ønsker å resirkulere dem i nye papir. Trekk papiret fra hverandre neste dag og dip papirproduksjon rammer inn i dem, fange masse så mye som mulig. Jevne ut laget av massen med en rocking bevegelse, og fjerne den øverste rammen, og plasser den andre ramme papir siden ned på et stykke av våt følte. Sakte fjerne rammen og la den våte følte tørr under en stabel med tunge bøker, så fjern papiret fra filt og stryke det eventuelt eller trykker mellom tunge bøker igjen.

Tips og advarsler

  • Søppel bokser lage utmerket kompostering beholdere, men du kan også bygge din egen ut av tre eller re-formål en gammel tønne eller andre beholderen.
  • Filler papir mulch er en flott måte å forebygge eller drepe ugress i hagen din.
  • Kontroller at det finnes hull i bunnen og sidene av kompost beholderen for vann og luft å flykte, eller kompost din vil bli moldy svært raskt og vil ikke være en rask additive i hagen din.
  • Ikke Legg til kjøtt eller meieriprodukter matrester kompost din, da dette vil tiltrekke dyr og forme din beholder, ofte forårsaker dem til å slå den over og gjøre et stort rot.