Hvordan du rengjør foran kanin bur

February 23

Hvordan du rengjør foran kanin bur

Opprettholde en ren bur for dyret er en viktig jobb for hver kanin eier. En ren stue vil beskytte din kanin fra sykdom og hindre pusteproblemer fra en bygge opp urin og avføring i buret. Du trenger ikke å bruke penger på dyre rengjøringsmidler å holde buret rent. Ved å bruke noen felles husholdning ingredienser, kan du ha din kanin buret skinner på et blunk.

Instruksjoner

•Ta kaninen ut av buret og plassere den i et trygt område. Enten har noen å se etter kaninen eller plassere den et sted det vil ikke unnslippe, som badekar. Kast brukte sagmugg eller halm.

•Inside sprayflaske, bland et par capfuls eddik i såpevann. Riste blanding opp og spray den på buret. Bruk kluter for å bryte ned noen gjenstridige avføring eller skitt. Eddik korroderer noe skitt, og blandet med såpe, vil også rense buret.

•Bruk vanlig såpevann (ingen eddik) å feilfri byrået igjen. Dette vil fjerne ubehagelig eddik lukt, som kaninen ikke liker. Grundig tørr byrået bruker rene kluter.

•Sett sammen buret og legge frisk sagmugg eller halm. Sjekk at buret er montert riktig og sett kaninen inn igjen.

Tips og advarsler

  • En kaninbur skal rengjøres grundig sånn omtrent hver måned. Hvis du har en utendørs bur må det ikke gjøres så ofte. Kanin bør ha sin halm eller sawdust endret et par ganger i uken.