Hvordan du rengjør Cabinet hengsler

July 8

Cabinet hengsler har en irriterende måte å samle fettete rester som kan være vanskelig å fjerne. Hvordan du velger å rengjøre dem er avhengig av materialet som brukes til å gjøre dem. Det avhenger også av om du er villig til å gå til alle arbeid fjerne dører og hengsler å gjøre en grundig jobb. For rens, fjerne dørene egentlig ikke nødvendig. Likevel, hvis bygge opp er for stor til å fjerne med standard tiltak, kan det være ditt eneste valg.

Instruksjoner

•Mix mild oppvaskmiddel og varmt vann. Dyppe en gammel tannbørste i løsningen og bruk å skrubbe hengslene gavlene. En gammel elektrisk tannbørste er ideelt som roterende bevegelse vil løsne smuss og skitt fra sprekker. Hvis du har en elektrisk tannbørste, skrubbe i en sirkulær bevegelse med jevne pensel. Skyll penselen under rennende vann for å fjerne smuss og skitt når det er nødvendig. Skyll hengslene rent med rent vann og håndkle tørr.

•Rengjør hengsler klissete eller gummy med baking soda. Bland bakepulver med vann for å lage en tykk pasta. Gjelder tannbørsten og skrubbe hengslene med lime. Skyll grundig for å fjerne alle spor av bakervarer brus. Bruk hvit eddik å rengjøre og skinne chrome hengsler. Blande like deler av eddik og vann og skrubbe hengslene med tannbørsten. Polsk til en skinne etter skylling.

•Spray hengsler med rubbing alkohol for å rengjøre og desinfisere. Hell rubbing alkohol i en sprayflaske. Hold det på kjøkkenet til spray ned hengsler og knotter på ukentlig basis å hindre oppbygging av fett og smuss. Alkohol fungerer godt på kjøkken overflater og utstyr. Ikke bare gjør det rent og desinfisere, det skinner metallflater også. Husk å merke flasken og utilgjengelig for barn.

•Fjern dører og hengsler til dyp feilfri din skap Hvis fremgangsmåtene ovenfor ikke er tilstrekkelig. Nyt hengslene i ammoniakk og vann og deretter skrubbe rent med en tannbørste. Ammoniakk vil klippe fett og løsne og fet eller skitne rester slik at det vil skrubbe gratis. Skyll og tørk godt før du setter hengsler på skap.

Tips og advarsler

  • Bruk aldri alkohol nær flamme eller varme overflatene! Alltid følge anbefalingene fra produsenten. Designer hengsler ans knotter kan kreve spesielle rengjøringsprodukter. Holde rengjøringsmidler utilgjengelig for barn.