Hvordan du rengjør badet trommelen feller

June 17

Trommelen feller finnes vanligvis i eldre bygninger og boliger. De brusboks i størrelse og brukes under kar og er den vanligste stedet du vil medføre en sikkerhetskopi eller tette. Nye P-trap er vanligvis self rengjøring, men disse gamle tromme feller er ikke. Les på å lære hvordan du rengjør badet trommelen feller.

Instruksjoner

•Bruk pipe renere eller fjern drenerer hår og såpe buildup fra badet før du fortsetter. Dette er å få så mye av opphoping av badekaret til trommelen fellen, så du får den så mye av guck ut samtidig.

•Gather og satt på gamle klær, gummihansker, sko som er disponibel eller kan vaskes og et klipp for å koble nesen.

•Finn rydde ut for trommelen felle ved å se under gulvet på badet i badekaret, eller svært nær den. Hvis det har vært remodeling, be en bønn og håper at rørlegger igjen tilgang å rydde ut.

•Plasser en bøtte under lokket slik at tresko og andre herlige kloakk som kan sikkerhetskopieres der kan tømmes i. Dermed neseklemmen.

•Pop hetten av trommelen felle rent ut og la tresko strømme ut. Dette trinnet kan være vanskelig hvis ingen har fjernet trommelen felle hetten i lang tid. De pleier å stikke eller korrodere med alle at badevannet og andre herlige passerer gjennom den. Du må kanskje en fastnøkkel og muligens en hammer. Bruk fingeren til å grave ut fellen. Som du kaste gjennom guck, husk at jo bedre du rense den ut denne gangen, jo lenger det vil være før du har å gjøre dette igjen.

•Shop-vac det gunk ut derfra. Dette er minst ekkel måte å få trommelen fellen renset ut. Husk å rense Shop-Vac etter avhending av søppel som kommer ut av avløpet.