Hvordan du re-installere en Moen kjøkken tappekran

November 26

Re-installere en Moen kjøkken tappekran krever noen få enkle trinn. Følgende er generelle tappekran installasjonsinstruksjoner. Det er ulike typer Moen kraner noen krever spesialisert trinnene som må tas. Du bør alltid nøye lese instruksjonene som fulgte med produktet å sikre riktig installering av kjøkkenkran Moen.

Instruksjoner

•Holding Moen kranen godt i hånden, fjerne alle eksisterende putty, silikon, caulk og skitt til overflaten er ren. Dette vil sikre Moen tappekran plasser riktig på Vaskens overflate. Hvis du installerer på en gammel vask er det viktig å fjerne noen gamle putty, caulk eller silikon samt noe skitt å sikre en tett forsegling rundt bunnen av kranen. Noen forslag til rengjøring, er foruten den åpenbare såpe og vann, maling tynnere, mineral ånder, aceton eller alkohol.

•Les instruksjonene som fulgte med kranen. Noen av kranene krever en perle av rørlegger er kitt plassert mellom vasken og kranen. En perle blir beskrevet som et tynt rep eller en streng. Andre kommer med en plast pakning som brukes rørlegger er kitt. Hvis rørlegger er kitt brukes, ta noen i hånden og rulle inn en halv tomme perle lenge nok til å gå rundt bunnen av kranen. Hvis kranen kom med en plast pakning, plassere den på bunnen av kranen.

•Plasser kranen er riktig plassert på vasken. Kranen har to gjengede vann tilkoblinger vannforsyning linjene kobler til. Kontroller at kranen er plassert slik at den er rett i utseende.

•Plasser deg innsiden av kabinettet under vasken. Må du tråd to nøtter som fulgte med kranen på gjengede vannforsyning tilkoblinger. Stram for hånd til LUN. Hvis rørlegger er kitt ble brukt må du tørke av overflødig rundt bunnen av kranen.

•Plasser blant forsyningslinjer i en bøtte eller jug og langsomt slå på forsyning ventilen som er koblet til. Tillat vannet å strømme i noen sekunder. Dette fjerner linjen av rusk kan skade din nye kranen. Gjenta dette trinnet for resten supply linjen. Ta tilførselen linjen og tre den på gjennomtrukket vannforsyning tilkoblinger på bunnen av kranen før de er tettsittende. Ved hjelp av bassenget skiftenøkkelen stramme forsyningslinjer til kranen tilkoblingene til stramt. Plasser avisen under forsyning linje tilkoblingene for å hjelpe identitet plasseringen av eventuelle lekkasjer.

Tips og advarsler

  • Alltid lese instruksjonene som fulgte med produktet grundig. Trinnene ovenfor er generelle instruksjoner. Det er mange forskjellige typer Moen kraner som kan avvike i sine installasjoner.
  • Vær sikker på sjekk og dobbelsjekk lekkasjer som skade på innsiden av kabinettet ditt kan oppstå. Sjekk flere ganger over de neste tyve-fire timene å sikre at du har ingen lekkasjer.