Hvordan du Prep en vegg etter tapet er fjernet

August 3

Hvordan du Prep en vegg etter tapet er fjernet

Når du bytter fra veggkledning til å male, er fjerne gamle bakgrunnsbilde bare første skritt. Hvis du ser på veggen nøye vil du oppdage en tynn skorpe av bakg.bilde lim. og sannsynligvis strekker seg under overflaten av gips eller gips veggen. Som ville føre til alvorlige problemer da du prøvde å bruke en latex maling direkte på veggen fordi tørket limet ville bli klissen igjen når fuktet med vannbasert maling, og føre til at malingen til å utføre dårlig. Heldigvis er det et sett av godt testet fikse veggen før vellykket bruk en interiørmaling latex.

Instruksjoner

•Sand ned hele overflaten av veggen med sliping blokk. Du kan se fint støv eller grus kommer av veggen som du gjør dette. Bruk vernebriller og filtermaske å holde støv og grus ut av øynene og luftveiene når sliping gips.

•Tørk ned veggen med din tørr støvtørking klut etter sliping og feie eller vakuum opp alle rester så det ikke mar fersk maling.

•Mix en løsning av trisodium fosfat (TSP) i en liten bøtte, etter produsentens anbefalte retningslinjer. Miljøhensyn har ført noen samfunn å forby salg av TSP, men TS erstatter er tilgjengelige, og disse utføre like bra for dette formålet.

•Tørk ned veggen med en svamp fuktet med TS eller TS erstatning. Rengjør og oppdatere din svamp ofte. Gjør ikke over suge veggen.

•Let veggen tørke, og tørke det ned med en ren, tørr klut.

•Fyll alle hullene eller fordypningene med sparkelet sammensatte, bruke en sparkel, for å produsere et nivå, selv overflaten. Tillate sparkelet sammensatte tørke. Bruk sliping blokk for å glatte ut eventuelle uregelmessigheter på sparkelet eiendom når den har tørket. Slutten av tørke ned spackled områder med en ren, tørr klut.

•Apply to strøk av alkyd primer ved hjelp av en pensel eller rull. Bruk en børste for detaljert maling på områder i nærheten tak, baseboards, Vinduer og tak. Når grunningen har tørket, kan du bruke noen interiørmaling latex til veggen.

Tips og advarsler

  • Noen produsenter produserer en primer spesielt formulert for bruk på vegger som var tidligere dekket av tapet.
  • Ikke bruk vann basert primer, som det kan fungere dårlig hvis det er noen bakg.bilde lim. på veggen.