Hvordan du Prep bakken for en badestamp

November 28

Hvordan du Prep bakken for en badestamp

En badestamp er en selvstendig enhet som sirkulerer og filtrerer vannet som er kjemisk behandlet. Badestamper kommer i forskjellige størrelser og rommer vanligvis to eller flere personer. Når du plasserer en badestamp, må bakken som sitter nivå, glatt og solid nok til å tåle vekten av badekaret, vannet og beboerne. Hensynet bør også gis til bekvemmelighet, utseende og nærhet til slike nødvendigheter som strøm og vann. Potensielle problemer som luftstrømledninger og trær bør vurderes også.

Instruksjoner

•Velg en nettsted for badestampen. Området skal i et område som får god drenering, slik at karet ikke ende opp omgitt av pytter eller gjørme.

•Kontroller området nøye. Hold unna luftstrømledninger, trær og rotete busker. Kontroller også at nettstedet du har valgt ikke blokkerer tilgang til din septiktank, kloakk linjer eller andre nødvendige verktøy kommer til eller fra huset.

•Evaluate avstanden til en vannkilde, som en hageslange. En badestamp tømmes vanligvis tre eller fire ganger per år, så det er viktig at det være praktisk å fylle den med jevne mellomrom. En bør være i nærheten.

•Kontroller at området er på minst fem feet fra din elektriske panel eller uttak. Avhengig av badestamp må du ha elektrisk service koblet av en elektriker, men noen badestamper koble direkte til en 15-amp jordet stikkontakt, bruke en plugin som en vaskemaskin.

•Level bakken hvor du skal plassere badestampen ved å fjerne støt og fylle ut hullene. En traktor fungerer godt for dette, men du kan bruke en spade og en hakke hvis du foretrekker. Fjern noen store steiner eller annet rusk, og ikke plasserer badestampen i et område der det er store trerøtter ovenfor eller nær overflaten. Bakken må være glatt og jevn før badekaret er plassert. Ujevne overflater og løypene kan forårsake problemer med installasjon og senere bruk av badestamp.

•Plasser et lag med grus på flatet stedet. Tykkelsen på laget vil avhenge av størrelsen og vekten av badestamp, men et lag fire til seks inches tykke må være tilstrekkelig for de fleste badestamper. Utvide grus ut rundt karet i alle retninger, å slippe en gjørmete området rundt badestamp. Kompakt grus av pakker det ned tett. Gjør overflaten så glatt og selv som mulig. Du er nå klar til å plassere din badestamp.

Tips og advarsler

  • Overflaten under badestamp kan omfatte mange materialer foruten grus, inkludert betong, tre terrassebord, paver steiner eller en prefabrikkerte pad. Det er viktig at hva overflate du være sterke nok til å støtte karet fylles og okkuperte.
  • Ikke Finn badekaret innen 10 fot av noen luftstrømledninger. Dette vil hjelpe for å minimere risikoen for elektriske. Før du fullfører installasjonen av badestamp, sjekk for å se hvis det er enhver by eller fylke du må overholde, for å unngå potensielle problemer senere.