Hvordan du planlegger en Office-hage

January 20

Hvordan du planlegger en Office-hage

Om din office-stil er tradisjonell eller moderne, er en innendørs hage sikker på å utfylle ditt eksisterende innredning vakkert. Innendørs hager kan tilpasses for å passe størrelsen, lysforhold og temperaturområde på kontoret. Dette er viktige faktorer for å vurdere når du velger beholder plantene. Enda et vindu område kan være dekorert med planter velger du den riktige varianter. Planter forbedre luftkvaliteten og fremme avslapning - to fordeler som en kontorarbeider kan verdsette.

Instruksjoner

•Survey kontoret for å bestemme plassering plasseringene for planter. Store planter utfyller en åpne eller tomt hjørne, mens planter legge skjønnhet til en hylle, bord eller øverst i et arkivskap. Lag en liste av plasseringer på kontoret der du vil plassere planter, og notater ved hver plassering på listen størrelsen av anlegget du skal plassere det.

•Examine valgte steder å finne ut hvor mye lys hver plassering mottar. Merke plasseringene på listen med sollys informasjon. Lite lys gir når planter plassert 8 til 10 fot fra et vindu; indirekte lyse resultater når planter ligger i nærheten av et vindu, men sollys skinner ikke på dem. og direkte sollys betyr planter plasseres i et område med sollys skinner på bladene. Velg anlegget prøver tilsvarende. Dårlige innendørs planter inkluderer privaten palm, kinesisk evergreen og cast-iron anlegget. Indirekte-lys-elskende planter inkluderer Boston fern og gummi anlegget. Plantene som trives i direkte sollys inkluderer de fleste kaktus varianter og skjønneste påskelilje. De fleste planter på barnehager ha en etikett av noe slag som inneholder informasjon om lys krav.

• Besøk en lokal planteskole med listen til å identifisere planter som deres størrelse og lys behov. Se etter store løv planter lage knutepunkter og planter med etterfølgende bladverket å dekorere skrivebord eller hyller. Kjøpe planter som ser sunn og samsvarer med kravene til størrelse og lys.

•Determine hvor mye potting jord må du transplantasjon alle planter i nye containere. Kjøpe anlegget gjødsel eller plante mat laget spesielt for innendørs potteplanter. Velg beholdere i farger som utfyller innredningen, men ikke distrahere fra anlegget.