Hvordan du oppretter en tilkobling mellom en Sump & kloakk

July 30

Hvordan du oppretter en tilkobling mellom en Sump & kloakk

Mange huseiere har sump pumper installert i sine kjellere. En sump pumpe ruter vannet til et lite sted i gården. De fleste kommunale koder forbyr huseiere kobler sump pumper til sanitære kloakk. Men tillater noen kommuner tilkoblinger til storm kloakk. Besøk lokale bygningen koden avdeling for å finne ut av regler for din plassering. Hvis avdelingen kan deg til storm kloakken linjen, finne ut den riktige metoden for å gjøre tilkoblingen. Få tillatelse for prosjektet hvis nødvendig.

Instruksjoner

Lage

•Plasser skiltene rundt huset varsler alle om ikke å bruke vann eller planlegger å gjøre prosjektet når alle er borte. Grave grøften fører fra sump pumpen til storm kloakken linjen. Gjøre dybden av grøften så dypt som tilkoblingen fra sump pumpen.

•Kontroller forbindelsen på et punkt der rygg-og-frem bevegelse av røret. Mål i storm kloakken linjen for cut å tilpasse 4-tommers PVC "Y" tilkoblingen.

•Plasser "Y" på plasseringen av storm kloakkrør for tiltenkt tilkobling. Bruk merketråd blyant for å angi cut-linjen for "Y," ende til ende. Trekk en ekstra 4 inches fra målingen. Dette gjør rommet nødvendig å manøvrere røret til "Y." Kuttet røret på to steder som merket.

•Rengjør grader og spon skyldes kutte i kloakken linjen PVC-rør. Bruke primer og sement på kantene av rørene. Koble "Y" montering. Inn "Y" i hver ende ca 2 inches av kuttet røret. Tillat 8 til 10 sekunder for tilkobling til tørk.

•Kople en 2-fots lengde av 4-tommers PVC rør til sump pumpen. Sikre tilkoblingen med en gummi kopling. Skru ut skruene på koblingen. Følg instruksjonene for å feste retningsflyt ventilen til datakanalen. Ventilen har vanligvis en pil for å angi oppadgående posisjonen for komponenten.

•Bruk et målebånd for å bestemme avstanden fra tilbakeslagsventil høyden på "Y" sett i storm kloakken linjen. Klippe ut den aktuelle lengden på PVC-rør. Koble røret til slutten av tilbakeslagsventil. Stram tilkoblingen.

• Kjør 4-tommers PVC-rør til "Y" montering; Følg lokale byggforskrifter for stigningstallet av røret. Bruk beslag på nødvendig for å lage basert på vinkler fra sump pumpen til "Y"-tilkoblingen.

•Rengjør slutten av røret og bruker primer og sement. Koble røret til "Y." Ring lokalt bygge koden avdeling for å planlegge en inspeksjon før fylle i skyttergravene eller dekker tilkoblinger.