Hvordan du oppretter en liste over for hele familien og organisere

September 21

Hvordan du oppretter en liste over for hele familien og organisere

Gjør hjemmet ditt rotete til et sted som er organisert og ryddig mens lærer barna om felles ansvar, organisasjon og verdien av å få en jobb gjort. Ring din familie sammen for å diskutere og opprette en hushold ork for hele familien som deler lasten, sprer ansvar og etablerer ansvarlighet. Når alle i familien fungerer sammen, blir resultatet en renere hjem og mer tid til familie moro.

Instruksjoner

•Anrop en familie møte. Med hjelp av alle, kan du opprette en liste over alle husarbeid som må fullføres hver dag. Skille oppgavene i personlig ansvar som plukke opp klær, og familie ansvar.

•Agree på standarder for gjøremål. Hvis barnets personlig ansvar omfatter rydde rommet hennes, kan du angi at den inneholder plukke opp skitne klær, gjør sengen og plassere leker.

•Lag en liste med familieforpliktelser. Dette er de generelle hushold oppgaver. Be om frivillige for bestemte jobber. Noen barn foretrekker kanskje å organisere foran skapet hver dag, i stedet for å rengjøre badet. Hvis ingen frivillige, kan jobber tilordnet og roteres. Unngå å gi små barn jobber som er overveldende og huske å takke barn for deres bidrag.

•Lag og vise en huset rengjøring planlegge i form av et diagram eller en sjekkliste for hvert familiemedlem i en uke. Du kan opprette flere diagrammer og bare rotere familiemedlemmet navn for listen hver uke. En enkel måte å opprette et diagram er å opprette en tabell i et tekstbehandlingsprogram.

•Provide veiledning til familien når de bruker jobben diagram. Etter oppgavene er ferdig, tar familien rundt til hvert rom og peke ut ting at de savnet, så hjelp dem fastsette den. Holde det positive. For det andre walk-om, har andre familie medlemmer kritikk jobben og se hvis de kan påpeke hva hvert familiemedlem savnet, og har dem fikse det..

Tips og advarsler

  • Det er muligheten for at dine barn eller ektefelle, ikke ønsker å følge et hus rengjøring tidsplan. Forsterke ideen om at etter denne planen vil bety mindre arbeid for alle. Rengjøring en stue som var bare rengjort dagen før er mye enklere enn rengjøring som ikke er rørt en uke eller mer.
  • Det er muligheten for at dine barn eller ektefelle, kan har en annen ide om hva CLEAN virkelig er, men de kan lære. Etter oppgavene er ferdig, tar familien rundt til hvert rom og peke ut ting at de savnet, så har dem fikse det.. Hold det positive, du bare hjelper dem lære å rydde opp til dine forventninger. For det andre walk-om, har andre familie medlemmer kritikk jobben og se hvis de kan påpeke hva hvert familiemedlem savnet, og har dem fikse det.. Dette tar litt mer arbeid i begynnelsen, men er vel verdt det.
  • Enige om konsekvensene når oppgavene ikke er fullført og belønninger når arbeidet overgår forventningene.
  • Gå gjennom planen under familie møter for å diskutere hva som fungerer og hva som ikke. Tilpass om nødvendig. Som familier endres, så gjør deres behov.