Hvordan du oppdaterer en murstein hus utvendig

February 19

Hvordan du oppdaterer en murstein hus utvendig

Bor i en murstein hus er et klokt valg og investeringer. En murstein hus tendens til å være trygg og solid, og - hvis godt laget, blir en bygning som du kan ha i din familie i generasjoner. Men kan en murstein hus lett se litt gammeldags, spesielt hvis det ble bygget på begynnelsen av århundret og har ikke fått en ansiktsløftning siden. I motsetning til et trehus hvor du bare kan kaste på en ny strøk maling, kan oppdatere en murstein hus være litt trickier, men fortsatt mulig.

Instruksjoner

•Mix 1/4 kopp TSP med 1 gallon vann i en bøtte. Sette på et par gummihansker og kratt pensel og skrubbe utsiden av murstein, fjerne år med caked på grus og sot. Skyll klossene med rent vann og gi dem en full 24 timer for å tørke.

•Patch noen sprakk eller chipped murstein og mørtel blanding pigment. Jevne ned lappet områder med en sparkel. La dem tørke.

•Whitewash klossene med et tynt lag med utvendig renvasking brukt med en sylinder. Renvasking vil drastisk lysne murstein, gi dem en renset blikk mens fortsatt viser deres rødhet.

•Installer klippe stykker som skodder og kanter på utsiden av huset. Dette vil friske hjemmet eksteriør. Bruk trimme en komplementær farger, som blå eller grønn eller hvit.

Sette inn en ny front dør i en farge som passer din trim. Alternativt maling på eksisterende døren å matche din trim.