Hvordan du oppdaterer en gang

September 13

Hvordan du oppdaterer en gang

Lei av en lang, kjedelig gangen? Du trenger ikke å være. Her er noen ideer for å gjøre reisen nedover gangen en mye mer inspirerende opplevelse!

Instruksjoner

•Painting en fet farge ned en vegg er en flott måte å lyse opp plass. Horisontale striper kan legge en morsom touch og en tri-bånd tilnærming. Maling nederst tredje av veggen en farge som lys grå. Deretter forlate en 4-tommers plass, og over det male en 10-tommers bred stripe gul og la veggen over at hvite. Du kan spille med noen konfigurasjon av den ideen - men det er sikker på å legge til stil og panache!

•Hvis maling er ikke vesken, tapet er en fantastisk måte å friske opp din gangen. Stor utskriften tapet kan gjøre din gangen visuelt interessant selv uten grafikk eller bilder på veggene. En av mine favoritt papirer for gangen er "trærne" fra Cole & Son i London (se ressursene nedenfor). Det er flott grafisk mønster som fungerer godt i gangen. Og colorways er vakre!

•Hallways er et flott sted å ha familie bilde vegger. Men å fortsatt beholde den rene og moderne, Skriv ut alle bilder i svart-hvitt og hold rammene uniform. Enten velge en "tilfeldig" utvalg av dypt tre farger, varierer størrelsen på rammen eller alle svart med hvite matter for et veldig rent, moderne utseende. Hvis du har en masse familiebilder og har alltid ønsket å henge dem, men ikke helt vet hvor du skal sette dem, er hallen det perfekte stedet. Bildene må ikke ha samme størrelse; en variasjon av størrelsene og rammer i et tilfeldig mønster langs din hall vil starte nysgjerrighet. Hvis du ikke vet hvor du skal plassere dem på veggen, kuttet ut ark størrelsen på rammer og tape på veggen til du finner et mønster du liker. Du kan også legge spikeren før papiret å sikre riktig plassering. Ta arket av veggene, henge bilder, skritt tilbake litt og nyte din dekorerte gangen. Hvis du har en masse små kunstverk kan du ta de samme fremgangsmåten for å oppnå det ønskede resultatet.

•Need en endelig se før rushing ut døren? Speil kommer i mange forskjellige former, størrelser, farger og materialer-- og arbeidet stor i gangen. Jeg hadde en haug med runde, starburst speil som jeg hadde vært å samle og besluttet å henge dem alle på en vegg i hallen. Jeg brukte tre store 36-tommers speil, og deretter fire mindre 10-15 - tommers runder for å fullføre utseendet. Akkurat som henger bilder, kan du alltid kutte ut papiret størrelsen av speil og tape på veggen til du finner en plassering som du elsker. Ikke vær redd for å mikse og matche speil eller forskjøvet. elementer trenger ikke alltid å henge i en rett linje. Dette vil gjøre deg gå gjennom gangen i stedet for bare på en høyde. Stearinlys vegg sconces legge en Korg natten når plassert på sidene av speil eller på en motsatt vegg. Lyset vil gjenspeile ditt speil og gi en fantastisk atmosfære mens du går ned gangen. Enten du ønsker å henge et stort speil eller speilinger av forskjellige størrelser, er det en flott måte å oppdatere din gangen og forlate du ser på din dekorasjoner hver gang du passerer gjennom.