Hvordan du omsorg for en eldre barlind hekk

November 22

Barlind (japansk baccata), også kalt felles barlind eller engelsk barlind, er en populær bakgård evergreen plante. Dette skyldes den lave vedlikeholdskrav, hardfør natur og moderat motstand mot skadedyr og sykdommer. Vokse de coniferous busker på rad langs eiendommen din for å danne en dekorativ sikring som gir helårig farge. Selv om etablert, krever din eldre barlind hekk omsorg slik at det forblir sunt og produserer buskete vekst.

Instruksjoner

•Irrigate hekken på en etter behov, siden for mye vann forårsaker bladverket å gulne. Barlind busker er intolerante av altfor fuktig eller våt jord og foretrekker en vanning tidsplan som holder jorda jevnt fuktig lett tørke. Vann jord når de topp 3 inches føler tørr. Bruk en hageslange til å gi nok vann for å fukte jorda til en dybde på 10 til 12 inches.

•Spread et 2-inch-thick lag organisk mulch rundt foten av modne hekken å beholde fuktighet i jorda og begrense Luke infestations. Holde mulch flere inches fra bagasjerommet, da direkte kontakt kan føre til råte. Organisk mulching materiale omfatter flis, furu bark og makulert blader.

•Prune eldre barlind hekker to ganger i året, fortrinnsvis i tidlig til midten av våren og igjen i midtsommer. Bruk skarpe, sterilisert beskjæringssakser til klipp av gamle, skadet eller syke vekst fra hekken. Redusere overgrodd avdelinger å opprettholde den generelle formen på hekken.

•Trim hekken når det er nødvendig for å opprettholde sin form og utseende. Bruk skarpe avklipt for å bekkasin villfarne grener eller vekst som strekker seg utover hele skjemaet på hekken, tilbake til stammen. Kast falne utklipp fra rundt foten av hekken å hindre skadedyr, sporer og andre sykdom-sprer organismer fra overwintering.

•Trekk ut noen ugress rundt hekken med gloved hånd eller hakke på jevnlig basis. Ugress konkurrere med barlind for jordfuktighet og næringsstoffer, depriving dem av essensielle elementer nødvendig for utvikling.

•Enrich jord med to til tre shovelfuls organiske kompost eller godt råtnet gjødsel våren når faren for frost er over. Løsne jorden rundt modne hekken nøye med en sparkel og innlemme organisk jord endringen for å forbedre drenering og lufting. Imidlertid fungere forsiktig så du ikke skader røttene.

•Treat felles barlind skadedyr som japansk weevil, skala insekter og oversiden med insektmiddel å hindre skade.

Tips og advarsler

  • Barlind er sakte voksende planter, så unngå kutte mer enn 30 prosent av veksten i en beskjæring økten.