Hvordan du omsorg for døende formue bambus

October 10

Hvordan du omsorg for døende formue bambus

Det er den ultimate ironien: bambus anlegget du ervervet for flaks, god formue og feng shui fordeler vises klar til å gi opp ånden. Heldigvis er det enkelt å skille en døende plante fra som kan lagres. For eksempel er heldig formue bambus planter sårbare når de blomst - en tidlig advarsel skilt at din bambus trenger en rask diagnose. På den annen side, hvis din bambus har slått gul, er det dømt. Redusere tap (bokstavelig og overført betydning) for å spare gjenværende grønn og sunn stilkene.

Instruksjoner

•Address temperatur-relaterte problemer. Opprettholde en varm og komfortabel, konsekvent miljø for din formue bambus er viktig, så hvis det er en sjanse anlegget er skrantende på grunn av temperatur dråpe, aircondition eksponering eller en annen miljømessig ødeleggende årsak, prøver å bringe deg tilbake fra randen ved hjelp av disse tipsene: umiddelbart flytte bambus anlegget fra sine iskalde miljø til et rom med en temperatur som er 65 grader F eller mer. Klippe tips eller blader hvis de ser hengende å helbrede anlegget interne trauma; bytte fra springen kildevann og legge litt bambus gjødsel.

•Examine anlegget vann situasjonen. Det er lett å drukne en plante eller la det ristet for vann hvis du er opptatt eller ikke har blitt informert om behovene til din formue bambus. Enten situasjonen kan være grunnen til anlegget er ute eller handle sykelig. Sitte av pasienten er sengen for et par dager å se hvis gjør ikke noe gjenoppretter en plante som har vært over henga i departementet vann. Som en tommelfingerregel, oppbevare din lucky bambus rask og glade bruker følgende vanne guide: holde vannstanden i 1 tomme for en 4 - til 6-tommers plante, 2 inches for en 8 - til 14-tommers bambus og fra 3 til 5 tommer hvis anlegget er høyere.

•Banish jord. Lucky bambus planter trenger ikke jord å avle og trives. Din kan tigge skal være frigjort hvis det ser mindre enn oppkvikket. Fjerne bambus fra tomten sin jordnære, gi den et bad i et glass varmt kildevann i flere timer å rengjøre, hydrat og re acclimate utenfor skitt. Hvis du oppdager svart, brun eller hvit kjennetegn på midd, mold eller annet biologiske når anlegget har blitt badet, kan du fremdeles lagre det hvis stilkene er en sunn grønn farge. Bekkasin røttene - sunn er oransje, forresten - og plassere anlegget i en pott uten jord, legge til vann i fastsatt beløp.

•Vanquish skadedyr. De viktigste gjerningsmannen er mites. For å returnere en lucky bambus til helse hvis du finner midd, kan du prøve et insekt såpe eller spray utviklet spesielt for å behandle planter i bambus familien. Hvis du er usikker om å prøve disse produktene, ingen bekymringer. Få en ny mening fra en erfaren horticulturalist på et område universitet, eller slå barnehage eiere eller garden klubber for råd. Lagre anlegget og du tjener rett til å kalle deg bambus hvisket.