Hvordan du monterer flomlys til Vinyl fasader

February 28

Hvordan du monterer flomlys til Vinyl fasader

Utvendig belysning er en praktisk funksjon. Legge utendørs flomlys hjem er et enkelt prosjekt, selv om vinyl Fasader gjør det mer utfordrende. Har din elektriker kjøre ledningen og mate den gjennom et hull i veggen der lyskaster installeres for å sikre etterlevelse koden og sikkerhet.

Instruksjoner

Fikse blokken

•Locate og slå av bryteren å eliminere risikoen for elektrisk støt under installasjonen.

•Fjern wire nøtter fra endene av ledningene på kabelen ved å vri dem mot klokken. Passe endene av ledningene i wire strippere. Lukk Tanga fast ca 1 tommers fra slutten av hver wire og trekke mot slutten av kabelen fjerne isolasjon. Gjør dette for alle tre kabler.

•Feed ledningene gjennom midten hull på baksiden av vinyl lett montering blokken og plasser den slik at de diagonale hakkene på sidene av blokken samsvarer fanget i fasader. Kjøre en 3-tommers skruen gjennom hver skrue monteringshul bak blokkens innebygd koblingsboks.

Installere lyset

•Match ledningen fører av flomlys til ledninger fra kabelen, rød til rød, svart til svart og grønt til grønne. Passer hvert par med en ledning mutter og Tvinn dem fast med klokken for å opprette en fast tilkobling. Pakk hver wire mutter med elektriske tape og kaste dem i koblingsboksen.

•Passer flom lyset sokkelen over koblingsboks og stasjon montering skruer gjennom platen inn gjenget hull i montering blokk koblingsboksen med en skrutrekker.

•Apply en perle av silikon reparer langs ytterkanten av blokken og glatt det med en dempet finger for en vanntett segl.