Hvordan du monterer brannslukkere i kjøkkenet

June 12

National Fire Protection Association er gå til organisasjonen brannsikkerhet. Sin brann sikkerhet koder er "gullstandarden" brukes av alle nivåer i regjeringen i USA. NFPA 10 er den koden arbeider med bærbare brannslukkingsapparater, som selges i jernvareforretninger og montert i kjøkken - kommersiell og personlig - over hele landet. Når du har bestemt at "industriell look" av et brannslukningsapparat på slutten av en bank av spesialbygde cabinetry ikke er så ille, resten - faktiske montering - er lett.

Instruksjoner

•Sett brannslukningsapparat i vanlig visning selv om du ikke liker det "industrielle utseendet." NFPA 10, avsnitt 6.1.3.1 stater, "brannslukkere skal tydelig plasseres hvor de vil være lett tilgjengelig og umiddelbart tilgjengelig ved ild." Avsnitt 6.1.3.3.1 sier, "brannslokkingsapparater ikke skal bli hindret eller skjult fra visningen.

•Finn montering brakett i boksen, og eventuelt fjerne brannslukkingsapparatet fra braketten. "Tørr fit" brannslukningsapparat i braketten og drive braketten flere ganger slik at beholde mekanismen fungerer riktig før du knytter braketten til veggen eller kabinettet.

•Slip øverste montering skru på braketten og bruk din skrutrekker til å kjøre skruen i skap eller veggen. Ved å montere den øverste monteringsskrue først, fungerer braketten som malen plassering for resten av skruene.

•Stasjon resten av monteringsskruene i skap eller veggen. Åpne beholde mekanismen.

•Kontroller Ladeindikator på brannslukningsapparat. Hvis pilen indikator er i det grønne området av urskiven, sette brannslukkingsapparatet braketten, og Lukk og feste braketten.

Tips og advarsler

  • Hvis du skal montere brannslukningsapparat monteringsbraketten på en metalloverflate, må du bore hull for øverste skruen, veggmonteringsbraketten med det skruen, deretter bruker braketten som mal for boring resten av hullene.
  • De fleste brannslukkingsapparater utstyrt med tre skruer for montering braketten. Hvis du skal montere brannslukningsapparat på en metalloverflate, må du angi metall skruer.
  • Du vil bruke verktøyene i dette prosjektet og riktig forsiktighet anbefales.
  • Ikke forsøk å hamre brannslukningsapparat i stedet. selve brannslukkingsapparatet er under press, og føre til alvorlig personskade.