Hvordan du monterer Basketball mål å slagg blokk

October 6

Hvordan du monterer Basketball mål å slagg blokk

De fleste barna nyte skyting kurver i oppkjørselen eller ved garasjen. Basketball mål eller ringer er vanligvis billig og har år moro når riktig installert på siden av en bygning. Mange bygninger er imidlertid slagg blokk konstruksjonen. For å installere en basketball hoop på slagg blokk, må spesielle metall-sleeved setter brukes til å sikre bøylen. Setter inn er banket inn i veggen. Når en bolt er skrudd inn i dem, sopp baksiden av sette ut for å sikre lasten, permanent holder den på plass.

Instruksjoner

•Climb stigen og hold bøyle mot veggen der du planlegger å installere den. Sett tuppen av en svart markør inn i hullene i hoop braketten der bolter er ment for å passere, og merke plasseringene til skruehull på slagg blokken.

•Bruk en makt bore å bore i blokk på hvert merke. Bore i blokk med 1/4-tommers bit til litt nederst på blokken.

•Sett spissen av metall sette inn hver enkelt av hullene. Bruke en hammer til pund skivene hullene til de er flush med overflaten.

•Hold bøylen på plass. Juster som setter inn etter hullene hoop braketten. Sett inn skruene med skiver gjennom kjettinglåsen i metall skivene. Bruk ratchet og socket for å boltene inn i hullene, sikre hoop målet på cinder blokk veggen.

Tips og advarsler

  • Hvis du er ustø på en stige, bruker to stiger og har en assistent som hjelper deg med installasjonen.
  • Finnes det forskjellige størrelser for innsettinger. Du kan bruke hvilken som helst størrelse som passer hull i målet, men gå med den største som passer.
  • Ikke stram bolter i betong ermer. Ikke kast din vekt i den. Bare bruke armene og hendene for å stramme. Når målet er sikker og du ikke flytte det med hendene, er det tett.