Hvordan du monterer badekar håndtak

January 20

Fange barer over badekaret brukes til å formidle en sykehus-type utseende og foreslo badekaret ble brukt av en person i sviktende helse. Men tidene er i endring, og så er utilitaristisk design av håndtak. Med en aldrende befolkning vokser mer opptatt med bad sikkerhet, fortsetter markedet for stilige håndtak å utvide. Folk ønsker å bli mer trygg, leve lenger og se bra gjør det. Dagens Grip Stolpestiler gjør det enkelt å legge til sikkerhet samt stil i badekaret ditt.

Instruksjoner

•Recline i badekaret og bestemme hvor hendene naturlig hvile langs veggen badekaret ditt. Merk dette stedet på den tilstøtende veggen med blyant. Grab baren brukes til å gi støtte for en person flytter fra en sittende til en stående posisjon. Vanligvis badekar siden Grip bar bør være mellom seks og 12 inches over den øverste kanten av badekaret. Estetisk, skal baren være midtstilt på veggen og vannrett.

•Measure bredden på veggen. Finne center og mark. Mål fra øverst karet seks til 12 inches. Avgjøre fange bar brukes og merke plasseringene der monteringsbrakettene skal finnes. Håndtak er tilgjengelig i størrelser fra 12 til 48 tommer, i en rekke stiler, figurer og farger.

•Bruk en stud finder å finne stenderne nærmest plasseringen av gripefeltet. Hvis din Grip bar faller mellom stenderne, må du bruke en sikker, store vegg anker Grip bar system (for eksempel håndtak Moen sikker montere) for å oppnå en sikker Grip bar. Hvis din Grip bar monteringsbraketten justerer med pigger, kan deretter noe Grip bar monteres direkte til stud.

•Få plasseringen av monteringsutstyr (en sirkel) på veggen (for håndtak Moen sikre montere). Bruk nivået til å kontrollere at de to sirklene er nivå. Mark midtpunktet. Denne installasjonen er beskrevet siden stenderne er sjelden i riktig sted for både monteringsbrakettene.

•Bruk merket senterpunktet, bore hull med en og en kvart tomme hullet så.

•Sett store veggen ankeret i lokasjoner uten en stud. Dette kan lett trykkes inn i veggen med fingrene.

•Sett dratappen å veksle. Pinnen er lignende i konsept til en sommerfugl veksle anker bolt. Du setter inn veksle gjennom veggen og deretter vender du den åpen. De store store delene av veksle gir sikkerhetsfunksjoner grab baren (de kan holde opp til 300 pounds). Når veksle settes, unhooks dratappen.

•Skru monteringsplaten (det er sirkulær) i den veksle med bolten levert, og deretter legge Grip bar (det har en samsvarende monteringsplaten og skruer). Det er ofte en dekorativ trim cover som skjuler til monteringsdelene. Dette er vanligvis installert med allen hodet hex litt følger med kit.

Tips og advarsler

  • Mens en Moen produktet har blitt beskrevet her, andre produsenter tilbyr lignende fange sikker monteringssystemer designet for å tillate huseiere å installere stilfulle barer i deres badekar og dusj. Hvis du installerer over flis, må du kjøpe litt diamant hull så å skjære gjennom flisen. Bare bånd plasseringen før du tegn og skar; resten av installasjonen er ganske lik installasjonen beskrevet her.
  • Installere din Grip bar akkurat som anbefalt av produsenten. Alle avvik i installasjon kan kompromittere sikkerheten.