Hvordan du monterer adaptere badekar tappekran stammer

April 7

Hvordan du monterer adaptere badekar tappekran stammer

Mange kraner har kort på stammen av kassetten som er utformet for å passe en rekke håndtak. Montering adaptere stammen innebærer skyve på kortet og feste den med en skrue. Hvis du vil erstatte håndtakene eller utvide gjeldende håndtakene uten å endre hele kranen, bruk disse teknikkene.

Instruksjoner

•Start av din vannforsyning lukke viktigste vannlinjen. Ventilen er vanligvis plassert i nærheten av varmtvannsberederen. Roteres ventilen på viktigste vannlinjen helt klokken.

•Ta av badekar tappekran håndtaket ved skru festeskruen på håndtaket base med en Allen fastnøkkel og skyve håndtaket av bunnen av kranen.

•Fjern panseret og beholde ring ved å slå hvert mot klokken med en tang. Skyv kassetten ut av kranen.

•La kortet på patronen ved å montere det over stammen. Hvis det er montering skruehullene i kortet, sett inn og tråd monteringsskruene, så stramme med Allen fastnøkkel eller skrutrekker, avhengig. Noen kort, som det stopper tube kits, bare passe over kassetten uten å knytte skruer, mens andre kort har monteringsskruer. Se produsentens instruksjoner å bekrefte hvis bestemt tappekran kortet krever skruer.

•Bytt kassetten, lue og låseringen. Stram og erstatte håndtaket. Sett inn monteringsskrue for hånd og stramme med en Allen fastnøkkel.