Hvordan du merker lagring skuffer for enkel identifikasjon

January 27

Bruker hyller er en fin måte å organisere, men det kan være mot sin hensikt hvis du havne i forgetting hva som er i dem. Det er viktig å merke lagring skuffer med informasjon om hva som er inni slik at du lett kan identifisere hyllens innhold uten å rive i stykker alt du har pakket bort. Selv om sortering og merke ting for lagring er tid utgangspunktet, vil det spare tid og energi i fremtiden når du skal få tilgang til tingene du har lagret.

Instruksjoner

Organisere

•Organiser innholdet i lagring hyller. Prøv å ha et tema for hver hylle slik at du ikke trenger å skrive en lang liste over elementer på etiketten. For eksempel, i stedet for å fylle en kasse med "Johns klær" sortere klærne i årstider, med en kasse for «Johns vinter-gensere» og en annen for «Johns sommeren shorts.» Denne måten du slipper å rote gjennom en hylle av blandet elementer du vil finne noe bestemt.

•Decide hvor du vil lagre hyllene. Dette vil avgjøre der du merke hyllen fordi du vil at etikettene skal være lett synlige.

•Bruk den permanent markøren, skriver innholdet på hver hylle på båndet. Det kan være lettere å skrive med tape fortsatt på roll. Du kan gjøre dette i en lang stripe eller flere strimler avhengig av hvordan du vil vise innholdet.

•Tear av båndet og holde det til lagring skuffer. Husk å plassere tape på riktig sted i henhold til hvordan du ordner hyllene slik at merkede etiketten vender utover.

Tips og advarsler

  • Merking hyller med tape anbefales over skrive direkte på hyllene i tilfelle du vil endre hva som er inni i fremtiden. Du kan enkelt løsner tape, men fjerne blekk fra hylle kan ikke være så lett.
  • Hvis du bruker papp, plast eller tre lagringshyllene legge til en tape-etikett bør være relativt enkelt. Men hvis du bruker hyller av klut eller kurv material, kan tape ikke være det beste alternativet. Legge ved en stor kartotekkort disse typer hyller med en sikkerhetsnål eller bånd i stedet. Et annet alternativ, fra Martha Stewart, er å bruke varmt lim å knytte en klær pin til din kasse og deretter klippet på et merket med innholdet.
  • Det er mange alternativer tilgjengelige hvis du ønsker å kjøpe etiketter av estetiske grunner. Et søk for lagring etiketter vil bringe mange resultater. Men har fleste allerede noen form for tape og permanent markør på hånden.