Hvordan du lysne flekken farge

February 12

En flekk endrer fargen på tre, gir nytt liv til eldre møbler eller tillater tre stykker for å utfylle decor av et rom. Imidlertid flekker kan reagere forskjellig avhengig av tre behandlet, og noen ganger flekken vil slå ut uventet mørke. I dette tilfellet kan lette fargen på flekken og forhindre en altfor mørkt tre stykke blir ubrukelig.

Instruksjoner

•Apply vann til en fille og gni den over stained området hvis tre flekken ikke har hatt tid til å tørke. Dette fjerner noen av flekken før det setter og gjør det lettere. Hvis vannet ikke er løfte flekken, Gjenta dette trinnet med mineral ånder.

•Strip flekken ved å bruke lakk tynnere i mørke områder. Dette programmet tar den mørke fargen ut av flekken; tørke en klut over området der lakken tynnere ble brukt til å fjerne den. Gjenta dette flere ganger til den ønskede fargen oppnås. Vær oppmerksom på at du vil bare kunne gjøre dette noen ganger før det ikke er effektivt.

•Fjern fargen på flekken ved å bruke blekemiddel området ved hjelp av en fille. Når fargen er fjernet, tørke ned området med vann ved rengjøring av blekemiddel. Gni ned overflaten av tre med sandpapir for å fjerne hevet korn. Naturlige fargen på treet skal nå være synlige, og tre kan være farget med en annen farge.

Tips og advarsler

  • Teste fargen på flekken før du bruker det til hele overflaten. Å gjøre dette, plassere en liten mengde flekk på et usynlig område av tre stykke eller flekker en ekstra bit av samme type av tre. Sjekk fargen etter noen timer å finne ut om du bruker høyre flekken.
  • Bruke hansker og vernebriller når du arbeider med lakk tynnere og bleke.