Hvordan du legger ved en snøfreser på min John Deere 160

April 26

Ulike vedlegg for John Deere 160 kan gi ridetur gressklipper ytterligere allsidighet. En av dem som vedlegg er en snøfreser, noe som gjør maskinen som nyttig om vinteren som det er i de varme sesongene. Så nyttig som vedlegget er, setter den på kan være vanskelig. Det innebærer en grundig kjennskap til klipperen og snøfreser vedlegg mekanikken. Som skal denne aktiviteten bare utføres av en voksen kjent med klipperen og andre store maskiner.

Instruksjoner

Oppbevaring klipperen på et nivå overflaten og slå den av. Trykk ned på heis pedalen på nedre venstre side foran setet å flytte klippeverket til høyeste innstilling. Rotere klipperen kutte høyde knotten bak setet til høyeste innstilling.

•Løsne skruene som holder i klipperen dekk. Fjerne dekk fra maskinen. Skyv dekk driftsreim av klipperen.

•La snøfreser vedlegget på klipperen. Bakre parentes må angis under klipperens bak montasjeplater. Koble kabelen klipperen engasjement i kabel braketten sporet på nedre høyre side av snøfreser vedlegget. Vedlegget er på venstre side av stasjonen systemet plate. Skyv låsetappen på plass for å låse kabelen i braketten sporet.

•Koble nederst store kabelen våren i midten til hullet på venstre side av klipperens øvre spenning arm. Ta ut våren låsing pin og boret pin på begge sider av våren som holder låsen på hengeren braketten. Avsette disse pinnene.

•Trekk hengeren braketten låsen tilbake. Løft baksiden av snøfreser vedlegg rammen til åpne hengeren braketten justert med lang børsting nøtter bak monteringsplaten på hver side av klipperen.

•Skyv snøfreser vedlegg berømmelse tilbake til det plasseres riktig på plass i hengeren braketten. Dra låsen frem for å lukke hengeren braketten. Sett boret og våren låsing pinnene inn holder braketten.

•Plasser hovedharddisken beltet over klipperen stasjonen sheave. Det vil danne en løkke mellom den nedre delen av hengeren braketten og samlingen runde stasjon.

•Thread en M10 mutter på klipperens justerbar løfte stanga. Skyv stangens justerbar heis link til braketten nær bunnen forsiden av klipperen over hjulet. Holde beinet montering av heis stangen plassert mot bunnen av klipperen. Stramme med en M10 låsemutteren med urviseren. Plasser montering etappe av hver justerbar heis kobling på foran monteringsplaten klipperens og roterer montering benet ned.

•La loopen på løfte stanga over montering pin på heis armen. Hold den på plass med et M17 av 28 OD vaskemaskin og en våren låseklipsen. Trekk panseret på klipperen frem. Sett snøfreser chute kontroll braketten på konsollen med en M6 ved 45 vogn bolt. Koble en M6 taggete låseskive, en M6.4 skive og en M6 vingeskruen på vogn bolten fra under panseret klipperen. Stram den med urviseren. Lavere panseret og slå heis klipperen høyde knotten til ønsket innstilling.