Hvordan du legger ved en PVC avløp å kaste jern

August 23

Hvordan du legger ved en PVC avløp å kaste jern

Hvis du bor i et gammelt hus, har du sannsynligvis en annen rørleggerarbeid pipe materiale enn de fleste hjem. Du kunne ha kobber, støpejern eller leder. Enten du er midt i en oppussing og endring ut noen gamle inventar for nyere modeller, eller trenger å erstatte en lekk gamle rør, kommer du til å takle å bli gamle typer avløp til nye. Støpejern rør og nyere PVC-rør gjøres dette ganske enkelt med noen forsyninger fra jernvarehandel.

Instruksjoner

•Skjære av vannet i området hvor du arbeider eller til hele huset.

•Skjære støpejern røret av på hver ende av et skadet område, eller på slutten av en felles. Dette gir deg en jevn kant eller kanter, å arbeide med. Bruk en pipe cutter for å skjære gjennom jern.

•Measure området av røret du erstatter, hvis du reparerer en del av røret, og skjære et stykke av PVC samme diameter som støpejern røret. Du kan klippe røret med en håndsag, og sand ned den grove kanten.

•Sett en gummi-banded kopling, også kjent som en fernco kopling, på endene av støpejern delen eller røret som du legger ved et nytt innslag. Skru ned bandet rundt støpejern å danne et segl.

•Sett PVC pipe i den andre enden av koblingen, og skru ned bandet rundt PVC.

Slå vannet tilbake på og teste rør for lekkasje. Hvis noen oppstår, fremme stramme båndene til lekkasjen stopper.

Tips og advarsler

  • For ekstra sikkerhet, kan du legge rør lim på innsiden av koplingene å delta med røret. Hvis du gjør dette, må du jobbe raskt for å skru koplingene ned før limet tørker.