Hvordan du legger ved en hengsel

August 14

Hvordan du legger ved en hengsel

Om døren du installerer er på et kabinett, i en døråpning, eller på en boks, må du vite hvordan du legger ved en hengsel. Flere forskjellige stiler av hengsler er tilgjengelig, slik som av-sett og piano, men alle hengsler knyttes på samme grunnleggende måte. Følgende trinn bruker eksempel på en hengsel vedlegges en innerdør, men prosessen kan brukes til noe som krever en hengsel. Disse trinnene bruker en innerdør som et eksempel og for å gjøre denne jobben, du trenger litt hjelp.

Instruksjoner

•Lukk din hengslene. Hengslet består av tre deler, to hengslene blader (som knytte til varen) og pivot punktet. Med din hengslene lukket, bør hengslene bladene ligge flush sammen. Hvis de ikke, har du hengselet stengt i omvendt og trenger å rette opp dette.

•Bruk en tape tiltak å måle 8 inches ned fra toppen av døren. Merk dette stedet med en blyant. Utgjør en annen mark 8 inches fra bunnen av døren og en tredje i midten av døren.

•Plasser din lukket hengsel på kanten av døren (motsatt side med håndtaket) med toppen av hengselet stilt opp med første merket. Pivot punktet av hengselet bør stikke ut forbi ansiktet til døren på side døren vil svinge mot når åpen. Skru hengselet på plass på kanten av døren med noen tre skruer og en Phillips head skrutrekker. Gjenta dette trinnet for å knytte andre to hengslene. Merk at når du kobler center hengselet, sentrum hengslet på mark; ikke linje opp toppen av hengselet med merket.

•Åpne bladene på hengslene som ikke er knyttet til kanten av døren. Hold døren så åpne bladene av hengslene lå flush mot innsiden av døren jamb. Har en hjelper skru hengslene på plass på døren jamb.

Tips og advarsler

  • Når vedlegges en dør hengsler, plasser bruk mellomlegg å holde døren i et nivå mens åpne. Dette vil gjøre det enklere å knytte hengsler i riktig posisjon uten også å holde døren nivået.
  • Pivot punktet av alle hengsler kan forårsake alvorlig skade på fingrene hvis de få klemt mellom de to bladene, så alltid holde hånden fra pivot punktet og håndtere hengselet ved kanten av bladene.