Hvordan du legger ved en frontplaten i gips uten en stikkontakt

July 15

Det er ikke noe mer frustrerende enn å finne at noen ikke sette en stikkontakt boks i da uttaket ble installert. Boksen stikkontakt leverer støtte for utsalgsstedet for å skru i. Uttaket har en skrue-hull i midten og frontplaten passer det. Frontplaten og stikkontakten er ustabilt hvis boksen ikke er der. Les videre for å lære hvordan du legger ved en frontplaten i gips uten en stikkontakt.

Instruksjoner

Finne et stykke metall blinkende. Metall blinkende brukes på tak og kan bli funnet i maskinvaren avdelingen.

•Measure bredden på åpningen og trekke fra 1/4 tommers å finne bredden. Måle tykkelsen på ark rock. Legge til 3/8 tommer, tykkelsen på den sheetrock og 1 tomme. Kuttet blinkende til denne lengden. Bruk metal cutters for å klippe blinkende.

•Lag dine egne spenne å stabilisere av frontplaten og stikkontakt. Finn et bord bredden på ark rock. Legge metall på treet med en tommers på den ene siden og 3/8 tommer på den andre. Tack metall til tre for stabilitet. Ikke kjøre neglene på vei fordi du vil fjerne dem senere.

•Hammer begge sider ned sidene av brettet. Mål avstanden av hullene på stikkontakt vingene fra kanten og øverst på den sheetrock. Du bruker siden målingen mindre 1/8 tommer og en for å bore et hull gjennom metall, tre og andre siden av metall for skruen. Opprette hullet stort nok for skruen som fester uttaket til den sheetrock.

•Fjern negler og heis spenne du nettopp laget av tre.

•Kontroller en andre spenne på samme måte. Du forsterke den sheetrock med spenne og stabilisere den både frontplaten og stikkontakten med metallplaten på toppen og bunnen.

•La spenne over den sheetrock på toppen og bunnen av åpningen. Skru uttaket på spenne, gjennom den sheetrock og den andre siden av spenne. Det kan ta en lengre skrue. Feste platen.

Tips og advarsler

  • Det er best hvis du spør din elektriker installere en stikkontakt-boksen. Ustabil lett kan trekkes fra veggen og skaper farlige situasjoner.