Hvordan du legger ved en Bed skjørt uten å sette hull i madrass

December 17

Bed skjørt legger en elegant finishen til sengen. Men er det ofte vanskelig å holde det på plass mens plassere madrassen på toppen. Mange bruker møbeltrekk pinner for å sikre sine bed skjørt, men dette innebærer å lage hull i madrass eller boks våren. Heldigvis er møbeltrekk pinner ikke det eneste valget. Er det mulig å feste din bed skjørt til sengen uten å påvirke kvaliteten på madrassen.

Instruksjoner

•Fjern den puter og sengetøy fra madrassen. Med hjelp av en venn, ta madrassen av sengen og plassere den i et hjørne ut av veien.

•Measure lengden og bredden på boksen våren. Cut to strimler av selvklebende krok og loop tape for lengden og to strimler for bredde.

•Trekk langt strimler fra hverandre og sette tovet halvdelene. Skrell støtte av grov halvdelene av stripen og stikke dem langs den øverste kanten av langsiden på boksen våren. Gjenta dette trinnet for the ends of boksen våren.

•Drape sengen skjørt på boks våren og ta note av områder som berører strimler. Fjerne bed skjørt. Holde tovet deler av krok og loop strimler på feil side av sengen skjørt, ifølge plasseringen av striper på boksen våren.

•Sett sengen skjørt på boksen våren igjen og trykk strimler sammen. Erstatt madrassen, samt sengetøy og puter.