Hvordan du legger til kobber sulfat bassenger

October 23

Hvordan du legger til kobber sulfat bassenger

Kobber sulfat, ellers kjent som bluestone, brukes noen ganger i svømmebasseng som en algaecide. American Journal of Public Health anbefaler bruk av kobber sulfat i svømmebasseng bare som en metode for å kontrollere vekst av alger; Derfor bør det ikke brukes som en del av din vanlige bassenget kjemiske rengjøringsmidler. Ved riktig vurdere det svømmebassenget alkalitet, kan du legge til riktig mengde kobber sulfat svømmebasseng kontrollere algene oppblomstringen.

Instruksjoner

•Test bassenget vann for å bestemme total alkalitet. Følge retningslinjene fra produsenten tett ved test kit for å få nøyaktige resultater. Du trenger å vite den total alkaliteten å avgjøre hvor mye kobber sulfat du bør sette inn i bassenget.

•Bruk diagrammet på University of Kentuckys nettsted for bluestone (kobber sulfat) til å fastslå hvor mye kobber sulfat du bør legge til bassenget, basert på den total alkaliteten av bassengvannet ditt. Eksempelvis samsvarer med bassengets alkalitet tallene på venstre side av diagrammet under overskriften "Total alkalitet." Deretter skanne til nummeret på samme rad på høyre side av diagrammet under overskriften "Kobber sulfat anvendt." Dette er mengden av kobber sulfat du bør legge til bassenget, basert på bassenget er total alkalitet. Ikke Legg noen kobber sulfat til bassenget hvis din alkalitet er under 50 ppm eller over 200 ppm. Hvis det er et sted midt i dette området, bruk mellom 2 og 6 lbs. av kobber sulfat, avhengig av svømmebassenget. Følg produsentens retninger for bestemte merket av kobber sulfat du bruker.

•Sett på vernehansker og briller.

•Mix kobber sulfat med nok vann til blå krystallene å oppløse. Fortsette å legge vann til alle krystallene har oppløst. Noen kobber sulfat er solgt i en krukke som du kan legge til vann. Hvis kobber sulfat kommer i en pose, så bare legge den til et glass miksing bolle eller gallon bøtte for å blande krystaller med vann.

•Fyll løsningen i en spray og pumpe plastflaske, typen som du ville bruke på flytende gjødsel til en hage.

•Spray løsningen i svømmebassenget, helt og jevnt dekker vannet med kobber sulfat løsningen.

Tips og advarsler

  • Bare bruke kobber sulfat på begynnelsen og slutten av svømmebasseng sesongen. Det kan ta noen dager for alger og vann å rydde opp, så ikke Legg mer tenker at det fungerte. Hvis du bruker for mye kobber sulfat, kan du også flekken svømmebassenget, så bare bruke det anbefalte beløpet.